HomeWTF?!Jelle poepte op slapende man en laat nu van zich horen: 'Ontzettend...

Jelle poepte op slapende man en laat nu van zich horen: ‘Ontzettend veel spijt’

De Nederlandse smeerpijp die op een slapende man in Mallorca poepte, heeft via het AD van zich laten horen. Hij geeft bij die krant aan dat hij ontzettende spijt heeft en dat zijn leven momenteel op zijn kop staat. Had hij in principe ook wel iets eerder kunnen bedenken.

Walgelijk actie

Het filmpje van Jelle, die een slapende man onderpoept in Mallorca, is de hele wereld overgegaan. In Spanje wordt schande gesproken over deze walgelijke actie. Vooral voor de eilandbewoners is de maat intussen goed vol met al die asociale toeristen. In gesprek met het AD probeert hij enigszins te verklaren wat hem bezielde.

De dader, die anoniem wil blijven maar overduidelijk op beeld staat en Jelle heet, verteld: “Ik heb het ook gedaan en het is walgelijk, vernederend, vreselijk. Alles wat de mensen over me zeggen klopt. Daar wil ik alle verantwoordelijkheid voor nemen”. Hij vertelde er ook nog bij dat hij zich had laten opstoken door zijn vrienden.

Verdwenen van social media

Jelle kreeg in een paar dagen tijd ongelofelijk veel bedreigingen binnen en heeft om die reden besloten compleet van social media te verdwijnen. Hoewel je natuurlijk nooit meer van het internet afkomt, probeert hij zo weer een beetje in rustig vaarwater te komen. De jongen, die 25 jaar oud is, vindt verder dat hij al wel genoeg gestraft is nu.

De meeste mensen hebben alleen deel één kunnen zien, met een emoji ervoor. Blijkbaar was er ook nog een deel twee. Hier zien we het eindresultaat en hoe Jelle zichzelf triomfantelijk op zijn borst klopt.

Meer van dit