HomeHumorBart verkoopt het hoofd zijn liefdespop: ''Mond is nooit gebruikt!''

Bart verkoopt het hoofd zijn liefdespop: ”Mond is nooit gebruikt!”

De 34-jarige Bart heeft besloten om afscheid te nemen van zijn liefdespop. In een advertentie biedt hij het hoofd van zijn ‘Rozanne’ aan voor een prikkie, namelijk iets meer dan 400 euro. Eventuele kopers krijgen daarbij de belofte dat de mond van de pop nooit is gebruikt.

Rozanne-hoofd te koop

De advertentie verscheen op het Doll Forum. Dat is één of ander forum waar mannetjes samen komen om het over hun poppen te hebben. Het staat pas een paar dagen te koop maar er was genoeg vraag naar. Als omschrijving staat erbij dat het gaat om een ‘Starpery Rozanne-hoofd met ROS’. Klinkt bijzonder he? is het ook.

Als je die dure technische term op Google zoekt, kom je uit bij ‘Real Oral Structure’. Rozanne blijkt de naam van de pop en Starpery is het merk. De complete pop en accessoires (inclusief een extra hoofd, bewegende vingers en een ‘auto zuig sneetje’ zijn nieuw te koop voor om en nabij de €1.500,- euro. De €400,- die deze verkoper vraagt voor het hoofd, is dus best een goede deal.

‘Speciale vaardigheden’

De persoon die het hoofd verkoopt is ene ‘Bart’. Hij omschrijft het materiaal als ‘zacht siliconen’ en heeft er ook bijgezet welke speciale vaardigheden Rozanne heeft. Naast ROS beschikt de pop over geïmplanteerd synthetisch lang blond haar en wenkbrauwen. Daardoor lijkt en voelt het levensecht. Wat het wel een beetje eng maakt, zijn de ogen met aderen die volledig kunnen bewegen.

Bart meldt ook nog dat Rozanne twee verschillende hoofdbouten heeft, zodat de koper het hoofd daarmee kan bevestigen aan meerdere lichamen. Hartstikke fijn natuurlijk.

Mensen die interesse hebben, hoeven geen verzendkosten te betalen. Scheelt toch ook weer in de portemonnee!

Hoewel het natuurlijk best vunzig is om het hoofd van een liefdespop tweedehands te kopen, belooft Bart dat de mond van zijn liefdespop nog niet gebruikt is. Zo goed als nieuw dus!

Volgens Bart is Rozanne pas 10 dagen oud en moet zijn ‘vriendin’ plaatsmaken omdat hij zelf een ander hoofd heeft gevonden dat hij aantrekkelijker vindt. Koopje dus! Wie helpt Bart van Rozanne af?

Meer van dit: