HomeWTF?!Gozer ging vreemd met een man, en krijgt hem nu niet meer...

Gozer ging vreemd met een man, en krijgt hem nu niet meer omhoog van zijn vriendin

Een gozer ging vreemd met een man, terwijl hij een vriendin had. Hij wist nog niet dat hij ook op mannen viel, dus het was een flinke ervaring voor hem. Toch is hij dol op zijn vriendin, maar hij krijgt hem nu niet meer omhoog van haar.

Vreemdgaan

Vreemdgaan is nooit goed. Er is eigenlijk nooit een excuus om het te doen. Als je het beide goed vindt dan is het geen vreemdgaan, maar een open relatie. Is je partner het er niet mee eens of weet die van niets? Dan ben je gewoon een loser.

Ondanks dat iedereen weet dat het niet de bedoeling is, gebeurt het wel erg vaak. Zowel mannen als vrouwen maken wel eens een slippertje. Zonder na te denken storten ze zich dan op/in iemand anders. Het heeft eigenlijk altijd wel gevolgen want als het niet uitkomt, dan gaat de ander vaak gebukt door grote spijt en schuldgevoel.

Niet meer omhoog

De gozer uit dit verhaal, zoekt advies bij de lezers van de Daily Star. Dat is een Britse website met meer van dit soort verhalen. Hij hoopt dan ook dat de lezers hem kunnen helpen want hij is ten einde raad. Hij zegt dat zijn schuldgevoel ervoor zorgt dat hij hem niet meer omhoog krijgt.

Zijn vriendin vraagt zich af wat er aan de hand is maar hij weet niet of hij het moet vertellen. Hij is bang dat ze bij hem weggaat. Ondertussen smeekt ze hem zowat om het met haar te doen.

Mensen die het verhaal lezen, zeggen dat hij eerlijk moet zijn. Ook zeggen ze dat hij waarschijnlijk gewoon hartstikke homo is, en dat hij hem daarom niet omhoog krijgt. Het zou niet aan zijn vriendin liggen, maar aan het feit dat zij borsten en een flamoesje heeft.

Of het advies gewerkt heeft is niet helemaal duidelijk, maar de vent heeft niets meer van zich laten horen. Moet toch ook wel ellendig zijn, denk je alles over jezelf te weten en dan overkomt je dit.

Meer van dit: