HomeWTF?!Dame laat tattoo zetten op haar sneetje en laat alle remmen los

Dame laat tattoo zetten op haar sneetje en laat alle remmen los

Een dame had bedacht dat ze wel een tattoo wilde laten zetten op haar intieme plek. Wat precies het plan erachter was, is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het geen pijn doet. De dame laat namelijk al haar remmen los en daar schrokken de heren behoorlijk van.

Tattoo op intieme plek

En tattoo op een intieme plek neem je eigenlijk alleen voor jezelf. In de meeste gevallen gaan niet heel veel mensen de tattoo zien. Een tattoo verandert in tegenstelling tot een piercing niet echt het gevoel dat je ervaart. Een piercing in het genitale gebied zoals deze vrouw nam, kan nog genomen worden om de stimulatie wat te versterken.

De tattoo is eigenlijk niets meer dan een cosmetisch versierinkje. Daarnaast is het natuurlijk best wel gênant om een tattoo in dat gebied te laten zetten. Om die reden is het belangrijk om een tattoo-artiest te zoeken die discreet en betrouwbaar is. In dit geval had die dame er één gevonden, maar die maakte vervolgens iets mee wat hij toch echt nooit meer gaat vergeten.

De remmen los

Op het moment dat de tattoo-artiest het gebied kaal aan het maken is, lijkt de vrouw daar iets te veel van te genieten. De artiest heeft niets door en gaat gewoon door maar de dame kan het niet meer houden en laat alle remmen los. Wat je vervolgens ziet is eigenlijk te bizar om te beschrijven.

Zowel de tattoo artiest als zijn hulpje kunnen niet 1,2,3 begrijpen wat er gebeurt en schrikken zich kapot. De dame geeft geen krimp. Die zal zich wel kapot schamen voor wat er gebeurd is. Het komt trouwens wel vaker voor dat vrouwen iets te veel genieten van een behandeling als deze. Kijk maar is naar deze dame, die iets soortgelijks ervaart.

Meer van dit: