HomeHumorDame geniet iets te veel van haar pilsje en wordt betrapt

Dame geniet iets te veel van haar pilsje en wordt betrapt

Als je lekker wat pils naar binnen staat te werken, vervagen uiteindelijk je grenzen. Het maakt je minder scherp en dat kan wel eens leiden tot bijzondere momentjes. Deze dame in kwestie, vergat even dat is in gezelschap was en besluit haar kunsten wat te oefenen.

Dame geniet iets te veel van haar pilsje

Waar vroeger pils echt als mannendrank gezien werd, zijn er nu steeds meer dames die er ook van kunnen genieten. Zeg nou eerlijk, wat is er nou lekkerder weg te drinken dan zo’n koude kletser? Oké, ieder zijn ding natuurlijk maar deze dame geniet er behoorlijk van. Het kan ook altijd erger, zoals deze dame die op een jet ging zitten in de jacuzzi en betrapt werd.

Het lijkt er een beetje op alsof ze vergeet dat ze in gezelschap is, als ze besluit om wat te oefenen op het flesje. Waar je hier vroeger nog wel mee weg kwam, sta je tegenwoordig direct op beeld. Mensen pakken zo snel mogelijk hun telefoontjes erbij om alles de documenteren. Kun je weer punten mee scoren op TikTok op Snapchat. Ook in dit filmpje was er iemand als de kippen bij om te filmen.

@tvmomentjes

Lekker flesje prik 😁

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit