HomeWTF?!Het gaat flink mis tijdens duikshow in attractiepark Europa-Park

Het gaat flink mis tijdens duikshow in attractiepark Europa-Park

Europa-Park, gelegen in Rust, Duitsland, staat bekend om zijn gevarieerde attracties en entertainmentopties. Een van de opmerkelijke shows in het park is de “Europa-Park Diving Show”, een spectaculaire duikshow. Afgelopen week ging die show helaas flink mis, toen het zwembad uit elkaar scheurde.

Duikshow

De duikshow in Europa-Park is een visueel spektakel dat plaatsvindt in een indrukwekkend maar oud theater. Tijdens de show voeren getalenteerde duikers verbazingwekkende stunts uit, terwijl ze vanaf grote hoogte in het water springen. De shows trekken altijd veel publiek maar dit keer zagen zij iets gebeuren waar niemand blij van werd.

Midden in de show scheurde het zwembad namelijk, terwijl de duikers op het decor stonden. Door de kracht van het water, werd het decor ook gesloopt en vielen de duikers naar beneden. Waar normaal water zou zijn, was nu alleen nog maar beton over. De duikers kletterden dan ook van grote hoogte naar beneden op het beton. Een kleine redding is misschien nog het laagje water wat er staat.

Paniek

Er ontstaat best wel paniek, en ook niet gek. twee toeschouwers en vijf duikers raakten gewond. Één van de duikers lijkt een vreselijke smakker te maken, maar lijkt daarna wel even te kunnen lopen. Gelukkig wordt diegene snel geholpen door haar collega’s. De attractie die om de show heen loopt, werd stilgezet.

Inmiddels is de attractie wel weer open maar de ravage is nog steeds aanwezig. Of de bezoekers van het park snel weer van de mooie duikshow kunnen genieten is nog maar de vraag. Mocht je ooit gaan kijken, probeer dan niet die ene vrouw te zijn die pas gaat filmen als er iets misgaat.

Meer van dit: