HomeWTF?!Marokkaanse bruiloftstoet botst op de snelweg: Tonnen aan gehuurde auto's met schade

Marokkaanse bruiloftstoet botst op de snelweg: Tonnen aan gehuurde auto’s met schade

In sommige culturen is het een traditie om tijdens een bruiloft met dure wagens naar de huwelijksplechtigheid te gaan. Omdat de meeste mensen die dure auto’s niet kunnen betalen, worden die gehuurd. Het probleem met de wagens is alleen dat ze veel meer paardjes onder de motorkap hebben dan wat ze gewend zijn. Dat kan dus wel eens misgaan.

Bruiloftstoet gaat fout

Trouwstoeten veroorzaken regelmatig flink wat overlast. Zo wordt er continue getoeterd en laten de bestuurders van de auto’s het niet na om iets meer gas te geven dan gewoonlijk. Waar de één het juist leuk vind, heeft de ander er last van. Ieder zijn ding zullen we maar zeggen.

Helaas komt het ook wel eens voor dat de bestuurders van de gehuurde auto’s, hun stalen ros niet onder controle hebben. Vooral voor een beginnend bestuurder is het een verschil van dag en nacht om te rijden met veel pk’s op de achterwielen. In combinatie met een trouwstoet die dicht op elkaar rijdt, kan dat wel eens voor ongelukken zorgen.

Snelweg dicht

Voor deze Marokkaanse trouwstoet ging het dus ook mis. Carspotters stonden op een viaduct te filmen toen de dure auto’s voorbij kwamen. Helaas is dat precies het moment dat ze elkaar raken en vervolgens een flinke kettingbotsing veroorzaken. Gelukkig lijkt de auto met de bruid en bruidegom voorop te rijden en ongedeerd te blijven.

De ravage zorgde ervoor dat de snelweg een tijdje dicht moest. De schade aan de auto’s liep in de tonnen. Nu maar hopen dat ze goed verzekerd waren… Check de beelden hieronder!

@zrz013 Zonde #fyp #bruiloftstoet #stoet #stoetcrash #crash #crashstoet #fypage ♬ original sound – Zacky 🏎💨

Meer van dit: