HomeWTF?!Mannen in deze 10 auto's scoren het vaakst bij de dames

Mannen in deze 10 auto’s scoren het vaakst bij de dames

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en kun je ook wel een nieuwe vrouw gebruiken? Dan zijn er een aantal automerken waar je het beste voor kunt kiezen. Ondanks dat de meeste vrouwen eerst naar je looks kijken, blijkt dat je aantrekkelijkheid hoger wordt als je een mooie bak rijdt. Geloof je het niet? Een Britse leasemaatschappij heeft een onderzoek gedaan om het te bewijzen.

Kansen verhogen in de liefde

Het onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat 51% van de vrouwen wel degelijk kijken naar de auto waarin je rijdt. De mannen met een echte ‘roestbak’ maakte nauwelijks kans, terwijl de mannen met een dikke bak juist keuze hebben in meerdere vrouwen.

Dit is natuurlijk al een interessante uitkomst, maar om het zeker te weten, hebben ze het onderzoek nogmaals gedaan. In het tweede onderzoek hebben ze ook gekeken naar welke auto nou precies het meest indruk maakt bij de gemiddelde vrouw. Welk automerk is een echte vrouwenmagneet en welke auto kun je het beste bij de dealer laten staan?

Uitkomsten van het onderzoek

Het onderzoek maakt al snel duidelijk dat 77% van de dames een sterke voorkeur heeft voor het automerk Audi. Deze auto werd dan ook al snel uitgeroepen tot de meest sexy auto. Daarnaast gaf 71% van de dames aan dat mannen met een Mercedes ook goed in de smaak vallen.

Ook zijn er ook behoorlijk wat automerken waar vrouwen niet warm van worden. Rijd je bijvoorbeeld voorbij in een Skoda, BMW of Mini, dan maak je nauwelijks kans bij de dames. Maar 9% van de vrouwen wordt warm van een Skoda, 7% van een BMW en 5% van een Mini.

Welk model is een echte vrouwenmagneet?

Wil je weten met welk exact model je het meeste kans maakt? Dan hebben we ook hiervan direct de uitkomst. Het is wel belangrijk om te zeggen dat dit onderzoek heeft plaatsgevonden onder Amerikaanse dames.

In Europa zit je al gauw goed met je Audi of Mercedes, maar in Amerika heb je wat meer keuze. Je kunt er misschien toch je voordeel mee doen. In Amerika kiezen de vrouwen over het algemeen voor:

  1. Audi A8
  2. Ford F-150 Raptor
  3. Dodge Charger
  4. Ford Mustang
  5. Audi A5 cabrio
  6. Kia Stinger GT2
  7. Range Rover SPORT SV
  8. Alpha Romeo Stelvio
  9. Volkswagen Touareg
  10. Mercedes AMG C-klasse coupé

Ben jij dus nog steeds op zoek naar een leuke dame en wil het niet vlotten? Houdt dit artikel dan zeker in je achterhoofd tijdens het kiezen van je nieuwe wagen. Wie weet ben jij binnenkort wel een vrouwenmagneet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Audi Petrolhead (@audipetrolhead)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reptar (@reptarraptor)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pilot On Wheels (@piloton_wheels)

Meer van dit: