HomeHumorBewezen! Mannen die kunnen koken zijn officieel aantrekkelijker

Bewezen! Mannen die kunnen koken zijn officieel aantrekkelijker

Mannen die kunnen koken zijn aantrekkelijk. Dat is wat onderzoek uitwijst. Het is dan ook niet zo gek meer dat steeds meer mannen de keuken in duiken. Door als man een heerlijk gerecht klaar te maken, kun je veel makkelijker vrouwen aantrekken!

Mannen taak

Koken werd eeuwen lang gezien als iets wat de vrouw moest doen. De man moest dan ook hard werken en dat werkte zich dan uit in een duidelijke taakverdeling. Tegenwoordig is het echter niet meer zo dat vrouwen in hun eentje opdraaien voor het hele huishouden. Het gebeurt steeds vaker dat stellen hun huishoudelijke taken verdelen. Uit onderzoek blijkt nu dat stellen die hun taken verdelen, veel gelukkiger zijn!

man koken zonder shirt
Foto: Octavio Lomeli

Taakverdeling

Een duidelijke taakverdeling zorgt er volgens onderzoek voor dat het vooral goed is voor het vertrouwen in elkaar. Doordat een man zijn taken zoals koken uitvoert, kan een vrouw dus veel beter op hem vertrouwen. De man laat zien zelfstandig, betrouwbaar en zorgzaam te zijn en laat die punten nou net een man aantrekkelijk maken!

Niet alleen koken maakt een man dus aantrekkelijker, maar eigenlijk alle huishoudelijke taken! Zorg er alleen wel voor dat je als man wel een beetje mannelijk blijft want dat is toch het eerste punt waarom iemand op je zal vallen. Ga dus niet met een rokje aan staan koken en strijken maar sla ook gewoon nog spinnen dood en breng het afval naar de vuilnisbak ;-). Inspiratie: Fem-Fem.nl

Meer van dit: