HomeTelevisieLLDL-Chayenne wil huisvrouw zijn, maar dan moet hij wel koken, wassen en...

LLDL-Chayenne wil huisvrouw zijn, maar dan moet hij wel koken, wassen en schoonmaken

Als een koppel besluit om te gaan samenwonen, dan wordt er in de meeste gevallen direct gekeken welke rolverdeling het beste past. Word de vrouw de huismoeder of wordt de man de huisvader? Dan kan er ook nog gekozen worden om beiden fulltime te werken of juist beide parttime. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Bij Lang leve de liefde komt dit onderwerp ook voorbij tijdens de date van Nicha en Chayenne.

Hij moet werken

Chayenne vraagt aan Nicha hoe hij de specifieke rollen in een relatie voor zich ziet. Hij besluit te antwoorden: “Ik zou het niet indelen als specifieke rollen. Nee, ik ben daar erg open in. Vind jij zelf dat een man een specifieke rol in een relatie moet hebben?”

Al snel komt hij erachter dat zijn date er heel anders over denkt. “Ik vind dat de man de provider moet zijn, maar ook de protector. Ja, dat is de rol van een man. Ik vind dat een man de zaken moet regelen. Zorgen voor de kinderen is gewoon een fulltime job.”

Hij moet koken

Ondanks dat ze vindt dat een vrouw voor de man moet zorgen binnen het huishouden, blijkt het in praktijk al snel anders te gaan. Chayenne vindt het namelijk wel een goed idee dat hij voor haar een eitje bakt, terwijl zij de orders uitdeelt vanuit de barkruk.

Als hij de broodjes nog maar net in de oven heeft gelegd, vertelt ze al direct wat haar wensen zijn. “Kun je het eitje klutsen? Met een beetje Aromat en peper?”. Als het eitje bereid is, is ze toch verre van tevreden. Het ei mist namelijk toch wel wat smaak.

Nu zou je denken dat ze het beste zelf even de pan kan pakken, zeker gezien ze vindt dat een vrouw voor de man moet zorgen. Op de socials zijn de kijkers daarom ook niet echt te spreken over het gedrag van deze ‘verwende prinses’.

Meer van dit: