HomeHumorTerug naar toen: Je kunt niet verder onder de duim zitten dan...

Terug naar toen: Je kunt niet verder onder de duim zitten dan deze gast

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan dit opmerkelijke fragment dat destijds De TV Draait door haalde. Welk programma het precies is, is voor ons nu niet duidelijk. Misschien weet één van jullie het?

Onder de duim

Onder de duim is een term die men gebruikt om aan te geven dat iemand macht over een ander heeft. In dit geval is het dus vrij duidelijk wie wie onder de duim heeft. Het stel heeft pas een huis gekocht en dat levert eigenlijk vrijwel gelijk al wrijving.

Aan het einde van de aflevering mag het stel nog even voor de camera praten.  “Mijn wil is wet”, zegt zij in de camera. “Ja, en dat werkt zo niet”, reageert hij daar weer op. Dat had hij echter beter niet kunnen doen… Hoe het nu uiteindelijk met het stel gaat is maar de vraag. Het antwoord op die vraag zou wat ons betreft heel duidelijk moeten zijn. Een dergelijke relatie als deze is natuurlijk helemaal niet gezond.

Het fragment

We kennen allemaal zo’n stel waarbij de man iets minder te zeggen heeft dan hij zou willen. Dat was een grote reden dat het fragment toentertijd knetter viral ging. Het werd uiteindelijk miljoenen keren bekeken. Grote kans dus dat jij het nog als de dag van gister weet. Even de herinneringen ophalen? Check het filmpje dan hieronder. Meer fragmenten uit de oude doos vind je op deze pagina.

Bron: Showmag

Meer van dit: