HomeHumorMelissa was het makkelijkste meisje van de klas: "Iedereen deed haar"

Melissa was het makkelijkste meisje van de klas: “Iedereen deed haar”

Als je terugdenkt aan de middelbare school dan had je altijd wel dat ene meisje in de klas zitten dat niet zo nauw keek. Melissa was dat ene meisje en denkt daar nog altijd met fijne gevoelens aan terug. Ze doet haar verhaal op televisie.

HAVO 5

Voor een televisieprogramma wordt Melissa opgetrommeld om haar verhaal te doen. Melissa zat eind jaren ’80 in HAVO 5 op het Huygens college in Purmerend en blikt samen met een paar klasgenoten terug op die tijd.

“Zeg je makkelijk dan zeg je Melissa. Een meisje met veel vriendinnen en nog veel meer vrienden.” presenteert de presentator. Vervolgens komt Bas Tevelink, haar oude klasgenootje in beeld. Die weet nog precies wie het is. “We noemde haar volgens mij altijd Natte Melissa”.

Meerdere bijnamen

Dat Melissa bijnamen had, wist ze niet. Bij navraag beaamt haar oude leraar dat het wel degelijk zo was. Hij wist na al die jaren nog hartstikke goed wie Melissa is, en vertelt dat ze nog wel meer namen voor haar hadden dan alleen Natte Melissa: “De sloopkogel, de natte tosti, de Coentunnel, de emmer, de sloot, de mossel, de pantoffel, de glibberige vaas, het gat, de gft-bak en vleesetende plant.

Melissa had het zelf niet door. Ze heeft hartstikke fijne herinneringen aan haar tijd op het Huygens college. Ze heeft zelfs het hele jaarboek bewaard met allerlei foto’s erin.

Melissa wist helemaal niet dat ze zo populair was als ze was. Ze wist wel dat ze goed in de groep lag, maar dat ze populair was wil ze niet over zichzelf zeggen.

Ze heeft in ieder geval enorm genoten van haar middelbareschooltijd en wil haar vele kinderen dan ook het advies geven om ook lekker zo veel mogelijk van deze tijd te genieten. “Pak alle kansen die je krijgt”

Bekijk hieronder het item dat met en over Melissa is gemaakt. We raden je aan om de hele video te kijken.

Voor wie het nog niet doorhad, dit is uiteraard een satirisch fragmentje voor het programma klikbeet op NPO3. Het fragment ging 6 jaar geleden viraal en veel mensen dachten dat het om een echte situatie ging. Dat is natuurlijk niet het geval, maar geinig is het wel.

Meer van dit: