HomeTelevisieZeer ongemakkelijke momenten als BN'ers niet herkend worden in First Dates VIPS

Zeer ongemakkelijke momenten als BN’ers niet herkend worden in First Dates VIPS

We weten inmiddels allemaal dat bekende Nederlanders zich het liefste heel erg belangrijk voelen. Het is de natte droom van deze groep om de hele dag te horen hoe geweldig ze zijn. Toch kan die droom soms heel erg snel uiteenspatten. Bijvoorbeeld als je meedoet aan First dates Vips, waarbij je eigen date niet weet dat je ‘bekend’ bent. 

Date met een Bekende Nederlander

Elk jaar doet het programma First Dates iets bijzonders met Valentijnsdag. Ze laten tijdens deze speciale aflevering namelijk ook bekende Nederlanders meedoen aan de show.

Eerdere jaren deden bijvoorbeeld bekende Nederlanders mee zoals Giel Beelen, Yvonne Coldeweijer en Dennis Schouten. Giel Beelen heeft zelfs aan zijn deelname in 2020 een serieuze relatie overgehouden. Hoera voor Giel.

Semi-bekend

Dit jaar zijn de bekende Vips: Lesley Versprille (Ex On The Beach), Tamara Elbaz (The Real Housewives of Amsterdam), Rikkie Kollé (Holland’s Next Topmodel), Baas B (Ultralegend Rapper) en De Vessbroz (DJ/producer duo). Bij de meeste mensen gaat misschien niet direct een belletje rinkelen, zo blijkt ook uit de reacties van hun dates.

Dates herkennen Vips niet

In een voorstukje van First dates Vips zien we al een stukje van de date van Lesley Versprille en Tamara Elbaz. Tijdens de eerste date van Lesley Versprille zien we al snel dat de serveerster nog even een hintje wil geven aan de date van Lesley.

Ze zegt: “Ik vind het heel jammer dat je eruit bent bij echte meisjes, heel jammer, ik was echt aan het genieten van je altijd”.

Als ze dat zegt gaat er tóch een belletje rinkelen bij haar date en hij vraagt: “Waar doe je aan mee?”. Uiteindelijk probeert hij het toch te laten lijken alsof hij haar herkent: “Oooh, weet je wat het was? Ik kwam binnen en ik herkende je al ergens van, ik kon het alleen niet plaatsen”.

Populair doen

Dan zien we een kort voorstukje van Tamara Elbaz. Ook bij haar date gaat er niet direct een belletje rinkelen. Nadat ze loopt te patsen over haar woning in Marbella en Amsterdam, vraagt hij snel wat voor werk ze doet.

Ze vertelt: “Ik heb een online webshop met natuurlijke supplementen en ik ben één van de real housewifes of Amsterdam”.  Haar date begint te lachen en zegt: “Wat goed, maar ik heb het nooit gekeken!”

Nu maar hopen dat beide meiden nog een hapje door de keel hebben gekregen. We kunnen ons namelijk voorstellen dat het een pijnlijk moment moet zijn als je toch niet zo bekend bent als je altijd gedacht hebt.

Meer van dit: