HomeTelevisieLLDL deelneemster Franka (18) vindt het tijd voor een man: "Ben al...

LLDL deelneemster Franka (18) vindt het tijd voor een man: “Ben al heel lang vrijgezel”

Er zijn tegenwoordig twee redenen om mee te doen aan Lang Leve de Liefde. De eerste reden is omdat je toe bent aan het vinden van liefde. De andere is om bekend te worden en volgers te krijgen. Franka komt écht voor de liefde.

Klaar voor

Je hoort het vaker dat mensen nog niet klaar zijn voor liefde. Ze willen nog genieten van het leven als vrijgezel en het daar van nemen. Toch gaat het bij mensen die lang vrijgezel zijn vaak wel een beetje kriebelen.

Ze missen het de liefde en de affectie. Eenmalig wippen met een vreemde is toch wat anders dan de liefde bedrijven met je soulmate. Een beste maatje en grote liefde in één, dat is wat mensen nodig hebben. Dat vindt Franka ook. De 18-jarige dame is naar eigen zeggen al sinds 2018 vrijgezel. Ze geeft aan dat ze echt toe is aan de liefde. Ze is er gewoon helemaal klaar voor!

Kijkers

De kijkers gaan ondertussen helemaal stuk om het meisje. Iemand van 18 jaar oud, die zegt dat ze al sinds 2018 vrijgezel is, is natuurlijk helemaal niet echt serieus te nemen in dit programma. Als haar laatste relatie in 2018 was, was Franka namelijk 12 of 13 jaar oud. Dan spreek je niet eens van een relatie maar van kinderverkering. Ze vertelt: Mijn langste relatie duurde maar een maand en we hadden maar één keer afgesproken” Goh.

Ondertussen baalt haar date als een stekker dat hij met haar opgescheept zit. De 21-jarige Robin vindt dan ook dat ze nog bij lange na niet volwassen genoeg is om leuk te vinden. Hij belt er zelfs zijn maatje over.

De kijker heeft inmiddels een andere naam voor Franka bedacht, namelijk Anne-Fleur. Zo scheldt de jeugd van tegenwoordig elkaar tegenwoordig uit. Als je wilt weten waarom je iemand zou uitschelden voor ‘Anne-Fleur’ dan moet je maar even in het studentenwoordenboek kijken.

Het zal je niet verbazen dat de date uiteindelijk niks is geworden. Hieronder hebben we in ieder geval nog wel de beelden voor je staan zodat je een beetje een idee hebt. Zouden de serieuze kandidaten op zijn voor het programma? Of doen de programmamakers af en toe wat jeugd erin om het spannend te houden.

@pastoorbonhe

Hier komt aFranka💃 19 jaar even voorstellen #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

@pastoorbonhe

Samen in de ♨️Japussy #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: