HomeGekkiesLLDL deelnemers Laura en Duco liggen te wippen en geven volledige show...

LLDL deelnemers Laura en Duco liggen te wippen en geven volledige show weg

Gister schreven we al over Lang Leve de Liefde deelnemers Duco en Laura maar toen hadden we de beelden nog niet. Toch was het overduidelijk wat er was gebeurd door de filmtitel die Duco aan hun date gaf: “One Night in Laura”. Prima film zo te horen!

Televisie

“Mama, ik kom op TV!” Zal het eerste zijn wat je roept wanneer duidelijk is dat je een opwachting mag maken in dit populaire programma. Toch houdt dat sommige mensen niet tegen om schaamteloze dingen te zeggen of te doen.

Gaan liggen wippen met iemand die je nog geen 24 uur kent is helemaal geen probleem maar wél als je dat op Nationale televisie doet. Heel Nederland ziet waar je mee bezig bent en in het geval van Laura en Duco zie je zelfs hoe het allemaal tot stand komt. Als het dan vervolgens gebeurt zouden de programmamakers de programmamakers niet zijn als ze het geluid een beetje op zouden voeren.

One Night in Laura

Waar we gister alleen de trailer konden bekijken, zien we nu dus de hele film van One Night in Laura. Gemiddeld kijken er zon 700.000 mensen naar het programma en ook online harken de fragmenten veel views binnen. Het kan zelfs zo zijn dat de deelnemers het nog extra uitmelken als ze iets opmerkelijks gedaan hebben.

Goed, wat een mens wil doen moet die zelf weten maar zie wel wat er kan gebeuren als je dat op nationale televisie doet. Duco heeft weer lekker iemand op zijn ellendig lange lijst erbij kunnen schrijven en Laura heeft, zo te horen, heerlijk liggen genieten. Het fragment kun je hieronder zien maar kijk wel effe uit met het volume als je aan het paasontbijt van de schoonfamilie zit.

Beeld via Skoften   

Meer van dit: