HomeTelevisieLLDL deelneemster Dian wil 'elke dag van bil', maar Pieter begrijpt de...

LLDL deelneemster Dian wil ‘elke dag van bil’, maar Pieter begrijpt de hints niet

Intimiteit is in veel relaties een belangrijk puntje. Het is handig als je op dezelfde lijn zit met je partner wat betreft de behoefte eraan. Als het gesprek tussen Dian en Pieter over intimiteit gaat, geeft Dian aan dat ze graag iedere dag van bil wil.

Libido

Het libido van mannen is vaak wat hoger dan dat van vrouwen, maar er zijn ook situaties waarin dat omgekeerd is. In dit geval zou het voor veel mannen als muziek in de oren klinken om iedere dag van bil te gaan, maar Pieter moet even slikken.

Dian merkt op dat Pieter ervan opkijkt en vraagt: “Kun je dat aan, denk je?” Pieter lacht het een beetje weg en maalt in zijn hoofd wat het antwoord moet zijn. Hij komt met: “Vraag je dat aan mij?” en lacht het weer een beetje weg. Vervolgens heeft Dian het idee dat ze genoeg hints gegeven heeft, en stapt op.

Samen slapen

De vraag of de twee samen slapen is eigenlijk nooit een vraag geweest. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en zitten bij de meeste dingen op dezelfde golflengte. De twee eindigen dan ook samen in bed en je zou zeggen dat het vuurwerk op moet gaan leveren.

Met de wetenschap dat Dian elke dag van bil wil, zou Pieter toch de hints moeten hebben begrepen. Dian woelt nog wat in zijn haar, maar verder dan een lach komt het niet.

Dian woelt wat in Pieter zijn haar en vraagt uitdagend: “Kun je al slapen denk je?” dit had voor Pieter de beslissende hint moeten zijn, de druppel die de testosteron emmer deed overlopen, maar hij heeft nog steeds de afwachtende houding.

“Jij?” vraagt Pieter, waarna Dian het wel voor gezien houdt. “Ja.” zegt ze, en draait lekker om. Gemiste kans voor Pieter, of waren de hints gewoon niet goed genoeg? Je ziet het in de beelden hieronder.

@pastoorbonhe

Samen in de ♨️ Japussy #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

@pastoorbonhe

Hier 🪄simsalabim vanavond⁉️ 👉👇Hoodie van simsalabim? 👉👇 papistilo.com Check #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht #papi #papipapi #daddy

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: