HomeTelevisieLLDL deelnemer Britt wil erbovenop gaan zitten maar Jory draait zich gewoon...

LLDL deelnemer Britt wil erbovenop gaan zitten maar Jory draait zich gewoon om

Als je meedoet aan het programma Lang Leve de Liefde dan is het eerste doel toch wel om in het bed te slapen. Dat is namelijk altijd wel een dingetje. Jory wil graag in bed komen liggen, maar blijkbaar alleen maar omdat dat lekkerder ligt.

Een beetje onzeker

Meteen wanneer Britt en Jory elkaar leren kennen blijkt al dat Jory een beetje onzeker is. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar Britt moet er even aan wennen.

Gelukkig weet Britt goed hoe ze met Jory moet omgaan. Het lijkt haar zelfs wel een beetje te boeien. Ondanks dat het een beetje ongemakkelijk lijkt, gaat het toch best wel soepel tussen de twee. Na wat gezelligheid, een potje poolen en een heerlijk avondmaal, besluiten ze met zijn tweeën de jacuzzi in te stappen. Daar wordt het gesprek al gauw wat heter.

Toenadering

De twee lijken een stuk meer ontspannen te zijn en de jacuzzi heeft daar goed bij geholpen. Al gauw gaat het over het feit waar ze dan precies gaan slapen en daar kan maar één conclusie uitkomen. We slapen lekker gezellig samen. Britt is het er wel mee eens, en lijkt dat het startsein te vinden om toenadering te zoeken.

Als ze eindelijk in bed liggen, bespreken ze de dag nog even door. Jory lijkt alleen niet helemaal door te hebben dat Britt nog plannen heeft.

Na de welterusten-kus friemelt Britt nog wat aan Jory maar die blijft gewoon met zijn ogen dicht liggen. Britt heeft nog wel behoefte aan wat aandacht en geeft hem nog een kus.

Jory lijkt het niet door te hebben en blijft steevast zijn ogen dichtknijpen. Sterker nog, net als Britt er op wil kruipen, draait hij gewoon om. Zonde man, gemiste kans.

Hieronder de beelden van de eerste kennismaking. De date is door beide nog verlengd want we zagen al een teaser van een huilende Jory die onzeker was. Wellicht dat hij in nacht 2 wel doorheeft dat Britt wat meer van hem wil.

Meer van dit: