HomeTelevisieLLDL deelnemer 'Likkende Robbie' heeft beet en mag eraan likken van Demi

LLDL deelnemer ‘Likkende Robbie’ heeft beet en mag eraan likken van Demi

Een paar dagen terug zagen we Robbie binnenlopen in het programma Lang Leve de Liefde. Al gauw kreeg hij de bijnaam ‘Likkende Robbie’, omdat hij aan alles likte. Demi vond dat maar niks, maar hij heeft het toch om weten te vormen.

Likken aan messen

Na het koken likte Robbie het mes af. In principe niet zoveel mis mee om te doen, maar natuurlijk wel als je met iemand anders bent. Demi besloot er niks van te zeggen maar toen Robbie later weer begon te likken, kon ze het niet meer voor zich houden.

Hij likte één voor één al zijn vingers af én nog een keer. Demi zag het aan en zei er wat van. Kijkers moesten er hard om lachen en dachten dat het Robbie niet meer zou gaan lukken. Tóch kregen ze het na een tijdje weer gezellig en leken ze heel goed bij elkaar te passen.

Comeback van de eeuw

Uiteindelijk krijgen Robbie en Demi het zelfs zó gezellig, dat Robbie aan het tongetje van Demi mag likken. Dat linkt ranzig, maar is wel exact wat er gebeurt. In de jacuzzi wordt het zó heet, dat ze elkaar een kusje besluiten te geven. Dat ziet er allemaal wat ongemakkelijk uit en wordt ook zo door ze ervaren.

Toch besluiten ze het nog een kans te geven en dat ziet er al beter uit. Demi vertelt dat ze het best wel fijn vindt om met Robbie te zoenen.

Dat spreekt natuurlijk voor zich want Robbie is een ware likker. Die oefent gewoon op alles wat hij ziet.

De twee besluiten lekker samen in bed te gaan liggen en als de lichten uitgaan, gaan ze ervoor. Robbie kan zijn kunstjes laten zien en Demi mag ervan gaan genieten.

In de beelden hieronder is de samenvatting te zien. Als je een beetje heen en weer spoelt dan kom je al gauw bij het gedeelte waar Robbie zo voor geoefend heeft.

Meer van dit: