HomeHumorLLDL Deelnemers Dennie en Wendy eindigen rollebollend in bed

LLDL Deelnemers Dennie en Wendy eindigen rollebollend in bed

Dat de deelnemers Dennie en Wendy het erg naar hun zin hebben in het programma Lang Leve de Liefde, hadden we gister al gezien. Het was dus ook wachten op de beelden om dit artikel te kunnen schrijven. Waar Dennie niet per se interesse had, belandde hij tóch bij Wendy in bed.

Jacuzzi

Gister schreven we over het feit dat Dennie zijn slurf tevoorschijn haalde in de jacuzzi. We zeiden toen al dat we waarschijnlijk deze beelden zouden gaan zien. Hoewel we in de uitzending zagen dat Dennie niet heel veel interesse had om met Wendy te slapen, is het uiteindelijk blijkbaar wel gebeurd.

Direct als de twee elkaar ontmoeten laat Wendy al weten dat ze samen wil slapen. Ze wil namelijk haar koude voeten aan hem opwarmen. Dennie raakt er een beetje van slag van en zegt “Je gaat nu al over het bed praten.” Dennie probeert er nog onderuit te komen door te zeggen dat hij hard snurkt en in zijn slaap praat.

Rollebollen

Toch lijken de twee steeds meer naar elkaar toe te groeien. Het fragment uit de jacuzzi zagen we al maar even daarna zien we de twee ook rollebollen in bed. Dennie moet een koprol doen en Wendy wil hem daar wel eventjes een handje mee helpen. Blijkbaar smaakte het naar meer want als het tijd is om te slapen belanden de twee samen in bed.

Dennie wilde het eigenlijk niet maar heeft het uiteindelijk toch gedaan. “Ik vind het wel schattig dat je niet bij mij in bed durft te liggen”, “Zou je dicht bij me willen komen liggen?” Dennie reageert wat koud: “Man, man, man. We hebben het er al eerder over gehad. We liggen in bed, moet het nog verder gaan dan?”. Het fragment van het rollebollen zie je hieronder. Zou het wat worden met die twee?

Meer van dit: