HomeTelevisieLLDL-deelnemer Giselle vindt dat er bepaalde mannentaken zijn en geeft bizar voorbeeld

LLDL-deelnemer Giselle vindt dat er bepaalde mannentaken zijn en geeft bizar voorbeeld

In het populaire programma Lang Leve de Liefde kun je behoorlijk wat verschillende mensen voorbij zien komen. Van jong tot oud, van paars tot groen. Ieder persoon heeft een eigen unieke kijk op het leven en zo ook de 23-jarige Giselle.

Mannentaken en vrouwentaken

In het leven heb je bepaalde taken die je uit moet voeren. Vooral als je zelfstandig woont, zijn er gewoon dingen die gedaan moeten worden. De meeste koppeltjes verdelen die taken dan in een mannenafdeling en een vrouwenafdeling. Niet bewust ofzo, maar dat gaat gewoon heel natuurlijk.

Die verdeling is er niet omdat de een de taken van de ander niet goed zou kunnen, maar gewoon omdat die nou eenmaal zo is. Het vieze en zware werk wordt vaak aan de man overgelaten, terwijl het preciezere en eigenlijk-al-het-andere werk aan de vrouwen wordt overgelaten. Een meerderheid van de mensen is het daar gewoon over eens maar tegenwoordig zijn er steeds meer geluiden dat de een het werk van de ander ook zou moeten doen en vice versa.

Giselle heeft bijzondere visie op taken

Giselle is ook zo iemand die vindt dat er bepaalde taken bij een geslacht horen. Ze geeft aan dat bepaalde dingen mannentaken zijn en dat mag ze best vinden. Als de gozer dan vraagt wat precies onder die taken valt, komt ze met een bizar voorbeeld aanzetten. Ze vindt namelijk dat het de taak van de man is om alles te betalen.

Als argument geeft ze daarvoor dat vrouwen niet gelijk betaald krijgen met mannen. Ze vindt dat dus een reden dat de man alles gewoon zou moeten betalen. Zelf zegt ze dat vrouwen andere belangrijke taken hebben. De gozer kan zijn oren niet geloven en gaat er gelukkig wel tegenin. Hij zegt dat ze niet van een jongen van 23 mag verwachten dat hij zijn zaakjes al zodanig op orde heeft dat hij alles maar kan betalen. Vreemd gesprek eigenlijk.

Meer van dit: