HomeGekkiesFirst Dates kijkers gaan helemaal stuk om gast die het ondenkbare vraagt

First Dates kijkers gaan helemaal stuk om gast die het ondenkbare vraagt

De lijst van opmerkelijke en hilarische First Dates fragmenten wordt langer en langer. Ook nu weer konden kijkers hun oren niet geloven toen ze televisie zaten te kijken. Als de dame uitlegt wat voor werk ze doet, kan hij zich niet inhouden.

First Dates

Deelnemers die aan First Dates mee doen zijn over het algemeen vrij wanhopig. Natuurlijk is het leuk om een date te hebben en op TV te komen maar echt succes geeft het programma niet. De kans dat je de liefde van je leven vind in het programma is nihil.

Dat die kans zo klein is, is ook niet zo gek gezien het type deelnemer. De meest vreemde typetjes maken hun debuut in het programma en je vraagt je zo nu en dan af waar de programmamakers de deelnemers vandaan halen. Natuurlijk heeft iedereen wel wat maar het feit dat je jezelf voor gek laat zetten in het programma is natuurlijk een vreemde keuze.

Carrière

Uiteraard is het handig om het tijdens een eerste date over elkaars carrière te hebben. Wat heb je zoal gedaan en wat doe je nu? Wanneer de dame in kwestie uitlegt dat ze in de schoonheidsbranche gewerkt heeft, beginnen de oogjes van de gozer al wat groter te worden.

Als ze dan ook nog vertelt dat ze als waxer heeft gewerkt, kan hij zich gewoonweg niet inhouden. Hij wil meteen weten of het bos voor de deur gekapt is. “Dus jij bent helemaal glad?” vraagt ‘ie. Het meisje heeft de perfecte reactie. Kijkers zeggen onder andere: “Hij is ook het type als je zegt dat je op bed ligt zegt: “zonder mij?!” 🥱. En daar kunnen ze wel eens helemaal gelijk in hebben.

Meer van dit: