HomeGekkiesCharlotte bedenkt manier om goedkoop te leven: "Maar ik ga toch vaak...

Charlotte bedenkt manier om goedkoop te leven: “Maar ik ga toch vaak uiteten en reis de hele wereld rond”

Voor de meeste mensen is het helaas niet weggelegd om ongelimiteerd uiteten te gaan of verre reizen te maken. Normaliter is dat alleen voor de allerrijkste weggelegd maar Charlotte heeft een manier gevonden om ook dit leven te leiden, zonder dat het veel geld kost.

Sugarbaby

Charlotte is een 24-jarige dame uit Londen die besloot dat het tijd was om het roer om te gooien. Na een relatie van 8 jaar, besefte ze dat ze eigenlijk nergens was. Ze had geen huis en had de dromen om de wereld rond te reizen. Voor zulke dingen zijn echter wel een hoop centjes nodig en daar besloot ze dan ook wat op te verzinnen.

Charlotte besloot om ‘sugarbaby’ te worden. Dat wil zeggen dat ze zich aanbiedt om met oudere mannen op date te gaan. Al snel waren er wat geïnteresseerde, die daar flink geld voor neertelde. Later kwamen de verzoekjes of Charlotte ook mee op reis wilde. Zo kon ze reizen én geld verdienen tegelijk. Het enige wat ze hoeft te doen is de mannen vergezellen. Seksuele handelingen en dergelijke zegt ze alleen te doen als het écht goed betaald wordt.

Droom

Charlotte geeft aan dat ze in een droom leeft. Ze eet bij de lekkerste restaurants, maakt de mooie reizen en spaart tegelijkertijd ongelofelijk veel geld. Tijdens de reisjes en afspraakjes hoeft ze natuurlijk niets te betalen. Omdat ze vaak afspreekt met vermogende oude mannen, kan ze ook een behoorlijk uurtarief rekenen.

Sommige mensen zien het als iets ranzigs wat ze doet, maar zelf zegt ze dat het puur om gezelschap gaat. De mannen hebben behoefte aan een maatje en zijn bereid om flink te betalen om hun eenzaamheid tegen te gaan. Als je sociaal genoeg bent, kun je dit namelijk met gemak doen. Voor mensen die dit ook wel zien zitten heeft ze een tip: Haar eerste klanten vond ze via een advertentie in de plaatselijke krant. Dat is namelijk de plek waar haar doelgroep zit.

Meer van dit: