HomeTelevisieFirst Dates deelnemer zoekt huishoudelijk hulpje: "Dit zijn al jouw vrouwentaken"

First Dates deelnemer zoekt huishoudelijk hulpje: “Dit zijn al jouw vrouwentaken”

Als je meedoet aan een programma als First Dates dan is één ding zeker en dat is dat je goed moet nadenken over wat je zegt. Heel Nederland kan namelijk met jouw opvattingen meekijken en dat blijkt soms achteraf best wat ophef te geven.

Avontuurlijk

De liefde proberen te vinden via een programma, kan best lastig zijn. Sommige mensen klampen zich aan programma’s vast omdat het hun laatste hoop is, maar anderen doen gewoon mee voor het avontuur.

En zeldzame gevallen worden deelnemers gekoppeld aan iemand waar ze oprechte interesse in hebben. In het geval van deze twee figuren, lijkt het alsof ze elkaar wel interessant vinden. Er zijn alleen wel eerst een paar dingen die uit de lucht moeten voor de kerel.

Vrouwentaken

Als het gaat over de 12 jaar oude Rottweiler van de dame, vindt hij het wel knap dat ze kon onthouden wanneer die jarig is. Hij vindt het ook wel heel erg handig, want dan hoeft hij zelf dat soort dingen niet te onthouden.

Volgens haar is het logisch dat ze het weet want ze is namelijk wel een vrouw. Dat klinkt als muziek in de oren voor die gozer want hij vist meteen naar wat ze nog meer allemaal doet als vrouw. Ze geeft aan dat ze de was doet, maar dat is voor hem nog niet genoeg. hij wil ook weten of ze schoonmaakt.

Kijkers gaan helemaal stuk om het fragment, en dan met name om de manier hoe dom de kerel over komt. Anderen denken dat het sarcasme is, maar het lijkt voor de meeste op een gigantisch dropstaven IQ.

Meer van dit