HomeTelevisieLLDL deelnemer Dennis heeft al 7 kinderen bij 3 vrouwen, maar scoort...

LLDL deelnemer Dennis heeft al 7 kinderen bij 3 vrouwen, maar scoort gewoon weer!

Ondanks dat vele zich opgeven voor Lang leve de liefde voor de fame en aandacht, zijn er ook deelnemers die werkelijk op zoek zijn naar de liefde. Ze hopen een leuke partner te vinden met wie ze kunnen levelen. Als er een flink leeftijdsverschil tussen zit, dan is de kans groot dat je op een ander level zit. Zo ook bij Dennis en Laura

Dennis heeft zeven kinderen

Tijdens de eerste kennismaking zijn zowel Laura als Dennis gecharmeerd van elkaar. Ze raken in gesprek en het onderwerp gaat al snel over op tatoeages.

Dennis geeft Laura een compliment over haar tatoeage, waarna Laura om zijn tatoeages vraagt. Hij vertelt dat hij meerdere tatoeages heeft, vrijwel allemaal met een betekenis. De meeste tatoeages zijn namelijk de namen van zijn kinderen“Dus je hebt al kinderen als ik het goed begrijp?” vraagt Laura daarom ook direct.

Als Dennis dit beaamt wil ze natuurlijk ook direct weten om hoeveel kinderen het dan gaat. Als ze hoort dat hij al zeven kinderen heeft, valt ze een beetje stil. Dat zag ze natuurlijk niet aankomen.

Drie verschillende baby mama’s

Ze stelt daarom ook al snel de vraag: “Hoeveel baby mama’s zijn er?”. Dennis speelt direct open kaart en vertelt dat hij maar liefst drie baby mama’s heeft.

Laura weet niet wat ze hoort, maar staat alsnog positief in de date. De twee zetten hun date voort en ze groeien steeds dichter tot elkaar.

Tijdens een boksspelletje groeien de twee nog dichter tot elkaar. Het begint er zelfs op te lijken dat Laura het helemaal ziet zitten met Dennis. Deze casanova scoort gewoon weer, en dan te bedenken dat hij óók nog eens de switchdate doet in het programma.

Voor degenen die het eerdere fragmentje van Dennis hebben gemist, hebben we dat hieronder nog even extra toegevoegd. Laura is er in eerste instantie namelijk behoorlijk stil van.

Meer van dit