HomeShowgekkiesRapper Sjors laat zien wat hij met zijn ex-vriendin Natascha zou willen...

Rapper Sjors laat zien wat hij met zijn ex-vriendin Natascha zou willen doen

Rapper Sjors laat op één of andere kermis zien wat hij met zijn ex-vriendin Natascha zou willen doen. De twee waren kortstondig samen, maar alweer uit elkaar omdat Natascha van meer walletjes aan het snoepen was. Dat pikt onze Sjors natuurlijk niet, en dus laat hij even zien wat hij met zijn ex-vriendin zou willen doen.

Kortstondige relatie

Rapper Sjors staat bekend om zijn kortstondige, maar heftige relaties. Sommige mensen beweren dat hij een dame gewoon wat centen betaald om zijn vriendin te spelen, maar wij gaan uit van het goede in de mens. Sjors is een hartstikke vlotte gast die écht wel kan scoren als hij wil. Het was dan ook groot nieuws dat Sjors weer een chickie aan de haak had geslagen.

Helaas was het een paar dagen net zo groot nieuws dat de twee weer uit elkaar zijn. Rapper Sjors maakte die via social media bezet en had daar best een goede reden voor. Hij had Natascha namelijk betrapt terwijl zij met iemand anders op een speciale manier aan het knuffelen was. Sjors koos voor zichzelf, maar blijkbaar zit er toch wat oud zeer.

Boksbal op de kermis

De boksbal van de kermis is een prettig middel om van overtollige agressie af te komen, moet Rapper Sjors gedacht hebben. Hij laat iemand filmen, hoe hij de bal door tweeën probeert te slaan. Hij heeft daarbij nog een speciale boodschap voor Natascha.

De score zullen we helaas nooit weten. Aan het kleine juichje en het coole weglopen te zien, was het best een hoge. Toen hij mepte, stond hij in ieder geval even geconcentreerd te kijken naar wat zijn score zou worden. Hij deelde de beelden op zijn Instagram account, maar haalde dat er ook weer vanaf. Misschien is het weer goed tussen de twee? We wachten het wel weer af.

@tvmomentjes

Rapper Sjors met de boodschap naar Natascha

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: