HomeGekkiesRapper Sjors deelt weer ultrasmerige video en laat zien wat er in...

Rapper Sjors deelt weer ultrasmerige video en laat zien wat er in zijn broekje zit

Wanneer we denken aan rapper Sjors, dan denken we al snel aan de ranzige video die jaren geleden naar buiten is gekomen. In deze video hoopte hij geld te verdienen door hele vieze dingen te doen met een ladyboy. Uiteindelijk bleek deze video veel minder lucratief als hij dacht, waardoor hij ook weer snel uit deze business is gestapt. Toch kan hij het niet laten om af en toe opnieuw weer Nederland te laten schrikken met zijn ‘killerbody’. 

Rapper Sjors op Social Media

Soms vraag je jezelf weleens af waarom bepaalde publieke figuren niet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Eén van de personen waar we het dan over hebben is natuurlijk Rapper Sjors. Wanneer je denkt dat het niet gekker kan, dan weet Sjors dit toch weer te overtreffen.

Sinds hij actief is op TikTok zie je de gekste content op zijn kanaal voorbijkomen. Dit is voornamelijk content die we liever niet hadden willen zien en die we niet meer van ons netvlies krijgen. Misschien moeten we helemaal niet willen dat Rapper Sjors in bescherming wordt genomen, maar juist dat wij als kijkers in bescherming worden genomen.

Rapper Sjors toont zijn ‘killerbody’

Onlangs was het weer raak. Rapper Sjors wist zijn kijkers weer te verrassen met een zeer ‘sensuele’ video. Op het nummer ‘Baby dont hurt me’ probeert Rapper Sjors zo sexy en stoer mogelijk de kamer in te lopen.

De camera staat natuurlijk al aan, waar hij handig gebruik van maakt. Stoer kijkt hij met een ‘verleidelijke blik de kijker aan, waarna hij zijn spierballen als een bodybuilder begint te showen.

Nu lijkt dit allemaal niet zo heel erg gek, want we zijn natuurlijk wel gekker van Sjors gewend. Maar als we zeggen dat hij dit doet met enkel een boxershort aan, dan wil je de video al snel niet meer bekijken.

Zeker als je door de boxershort heen ook nog eens zijn klokkenspel goed ziet hangen en alleen vet ziet in plaats van spieren.

Wees dus gewaarschuwd voor je gaat kijken en kijk dit vooral niet als je nog moet eten. De beelden staan in de video hieronder.

Meer van dit: