HomeWTF?!Transgender man 'baalt' van zijn gloednieuwe slurf: “komt steeds omhoog”

Transgender man ‘baalt’ van zijn gloednieuwe slurf: “komt steeds omhoog”

Tegenwoordig kun je bijna niet meer zien of iemand transgender is. De technieken die de dokters gebruiken zorgen er namelijk voor dat vrijwel alles mogelijk is voor transgender.

Ze kunnen zelfs een echte ‘jongeheer’ nabootsen, die ook nog eens precies werkt zoals het hoort. Toch kunnen er ook nog weleens wat nadelen aan vast kleven. Finn doet zijn verhaal.

Finn is transgender

In het Channel 4 programma ‘Naked Education’ vertelt de 37-jarige Finn over zijn transitie van vrouw naar man. De borsten werden verwijderd en een ’trans jongeheer’ werd toegevoegd aan het lichaam. In het programma praat hij met Lucian, die nog aan het begin staat van zijn transitie.

Hij vertelt tegen Lucian dat het namaken van een jongeheer voor- en nadelen heeft. Zijn pretstok is namelijk een ‘shower’ maar geen ‘grower’. Hierdoor is zijn jongeheer in elke stemming hetzelfde formaat. Zijn jongeheer kan wel hard worden, en een climax krijgen kan ook. Eigenlijk werkt alles gewoon zoals bij een biologische man.

10 dagen lang een harde

De operatie is complex en bestaat uit vele handelingen door het hele lichaam. Na de operatie kwam zijn vrouw hem ophalen met het openbaar vervoer. “Toen mijn partner, nu verloofde, me kwam ophalen uit het ziekenhuis en we midden in Londen met het openbaar vervoer naar huis moesten, begon het.”

“Ik kreeg een stijve jongeheer en het wilde maar niet verdwijnen. Uiteindelijk heb ik 10 dagen met dat ding rondgelopen. Ik liep uiteindelijk overal met een paraplu voor mijn jongeheer, zodat niemand kon zien dat hij in enthousiaste toestand was”.

Toch zou Finn het zo weer opnieuw doen. “Het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb.”

Hieronder staat een youtube filmpje waarin hij alles uitlegt. Is een filmpje van 23 minuten dus als je het niet boeit, moet je het zéker niet gaan zitten kijken. De aflevering waarin hij te zien is kunnen we helaas niet hier delen want we hebben die techniek niet in de website zitten, maar je zou hem dus wel via deze link kunnen zien als je wil.

Meer van dit: