HomeWTF?!Matt (40) heeft de grootste slurf ter wereld: ''Ik word half mens,...

Matt (40) heeft de grootste slurf ter wereld: ”Ik word half mens, half paard genoemd”

De 40-jarige Matt Barr beweert dat hij de grootste slurf ter wereld heeft. De knots waar menig man jaloers op zou zijn, zou je denken. Maar Matt is er helemaal niet zo gelukkig mee. Naast het gewicht moet de arme Matt rekening houden met nog veel meer dingen.

Grootste slurf ter wereld

In Nederland bedraagt de gemiddelde slurflengte in slappe toestand een centimetertje of negen. Wie hem hard krijgt kan gemiddeld pronken met 13,12 centimeter. In vergelijking met wat Matt in zijn broek heeft, is dat een lachertje.

De Brit bezit een uit de kluiten gewassen apparaat van maar liefst 29,5 centimeter en er is niemand die hem kan vertellen hoe dat kan. Matt was onlangs te zien in het programma My Massive C**k. Ook heeft hij een boek geschreven met de toepasselijke titel: ‘A Long Story: Life With One Of The World’s Largest Penises’. Daarin behandelt hij alle voor-en nadelen en vertelt hij ook over het leven tussen de lakens.

Niet alleen maar lol

Met zo’n formaatje kun je menig bedpartner letterlijk aan de stok rijgen. Als ze tenminste niet wegrennen, want dat is ook al eens gebeurd. ”Toen een vrouw het zag, maakt ze dat ze wegkwam”, zo treurt Matt.

Maar er is meer om rekening mee te houden. ”Het is geen lichtgewicht. Ik moet ook altijd kleren zoeken die passen.” Matt vergelijkt het met vrouwen die grote rondingen in hun bh hebben: ”Hoe groter, hoe meer zichtbaar.”

Vrouwenmagneet

Zijn formaat heeft Matt ook veel voordelen opgeleverd. Hij heeft het gedaan met een ‘hele bekende’ celebrity. Ook is hij benaderd door veel vrouwen, die nieuwsgierig waren naar de slurf en hem even wilden proberen.

Maar een vluggertje is voor Matt geen optie. ”Nee, nee. Dat zit er niet bepaald in. Ik heb al eens een vrouw gehad die de volgende dag niet meer kon opstaan. Ze moest werken maar het herstel duurde drie dagen.”

Meer van dit: