HomeWTF?!Ekster probeert oog van nietsvermoedende dame eruit te pikken en dat filmt...

Ekster probeert oog van nietsvermoedende dame eruit te pikken en dat filmt ze zelf

Een vogel heeft geprobeerd om het oog van een nietsvermoedende dame eruit te pikken. Op de beelden is te zien hoe de ekster aan komt vliegen en vol uithaalt in het oog van de dame. Het ging zo snel dat ze pas later doorhad wat er nu precies gebeurd was.

Eksters

Eksters staan niet bepaald bekend om hun vredelievende gedrag. Eigenlijk zijn eksters een beetje de eikels van het vogelrijk. Hoewel de vogels normaal gesproken geen gevaar zijn voor mensen, kunnen ze tijdens het broedseizoen behoorlijk agressief gedrag vertonen. Deze dame werd daar het slachtoffer van.

De eksters zijn behoorlijk temperamentvol en deinzen voor niets of niemand terug. Als ze denken dat hun territorium wordt aangevallen, zullen ze niet twijfelen om het voor zichzelf op te nemen. Zeker als er jonkies in het spel zijn, kunnen ze agressief gedrag vertonen. Dat uit zich vaak in duikvluchten om je oren en het maken van lawaai, maar in dit geval ging het wat verder.

Oog kwijt

Het scheelde niet veel of de dame had serieuze schade aan haar oog. Met een beetje extra pech, ben je zomaar je oog kwijt. Op de beelden is te zien hoe diep de vogel in haar oogkas zit en je zou zeggen dat je daar echt wel wat aan overhoudt. Toch is niets minder waar. De dame voelde het namelijk naar eigen zeggen niet eens echt.

Ze merkte wel dat de vogel een beetje in haar oog was gekomen, maar zag pas ná het kijken van de beelden hoe ver de ekster in haar oog had zitten graaien. Gelukkig kon ze er zelf om lachen want het is wel heel uitzonderlijk dat dit gebeurt én dat je het dan ook nog eens zo goed op film hebt staan. Check de beelden hieronder. Ze zijn een tikkeltje ranzig, maar niet te gek.

Meer van dit: