HomeTelevisieHet loopt weer eens heerlijk uit de hand bij Mr. Frank Visser:...

Het loopt weer eens heerlijk uit de hand bij Mr. Frank Visser: ‘Ik sla alle tanden uit je bek!’

In Nederland kunnen we op de één of andere manier altijd enorm genieten van andermans burenruzies. We vinden het zelfs zo prachtig, dat er al jarenlang een succesvol televisieprogramma van gemaakt wordt. Ook dit keer loopt het weer eens heerlijk uit de hand in dit populaire programma.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Voor wie het programma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ niet kent, zal er vast wel een belletje gaan rinkelen als we ‘De Rijdende Rechter’ noemen. De Rijdende Rechter is namelijk jarenlang een succesvol programma geweest. Dat lag niet alleen aan de vermakelijke burenruzies maar ook aan Mr. Frank Visser, die de rijdende rechter was.

Het programma heeft meerdere iconische fragmenten voortgebracht. Wat dacht je bijvoorbeeld van Conny en Tilly die elkaar de hersens wel in konden meppen om een paar koude pannenkoeken? Of de standaarddrinker die op die manier een compleet nieuwe term de wereld in hielp. Op de één of andere manier vinden ze altijd mensen die de kijker weet te boeien.

Burenruzie in Zaandam

Dit keer was het een burenruzie in Zaandam die de aandacht van het programma trok. Zo liep de onenigheid tussen buurvrouwen Ivy en Radha voor een draaiende camera volledig uit de klauwen. De reden dan Mr. Frank Visser langs moest komen is dat omdat Ivy woest is omdat haar bovenbuurvrouw Radha en haar vriend voor geluidsoverlast zorgen.

Radha is zichzelf van geen kwaad bewust en zegt op haar beurt weer dat ze ontzettend bang is van de agressieve Ivy. Als Viktor dan met de dames staat te praten, zien we meteen hoe agressief Ivy wel niet kan worden en dreigt: “Ik sla alle tanden uit je bek!”. Viktor heeft vervolgens best wat moeite om de dames uit elkaar te houden. Het is weer prachtige tv.

Meer van dit: