HomeHumorAmelia wil haar buikje laten zien maar wordt dan bruut verstoord door...

Amelia wil haar buikje laten zien maar wordt dan bruut verstoord door de buren

Amelia wil haar buikje laten zien op TikTok, maar wordt dan bruut verstoord door de buren die ook zo’n buikje proberen te maken. Op het filmpje is te horen hoe ze met elkaar tekeer gaan om wat nieuw leven in de brouwerij te krijgen. Het filmpje gaat inmiddels knetter viraal.

Last van de buren

Het kan behoorlijk vervelend zijn als je last hebt van de buren. We schreven al eens een heel lijstje met voorbeelden van buren die de reden zijn dat je wilt verhuizen. Overlast van de buren kan echt de spuigaten uitlopen. Geluidsoverlast is één van de grootste problemen die we in burenruzies tegenkomen.

Vooral in appartementen hebben mensen is er vaak sprake van geluid van de buren. Dat kan overlast geven, of niet. In het geval van Amelia geeft het wel overlast. Het voordeel daarin is weer dat het maar een paar minuutjes per keer duurt. Haar vent is in ieder geval klaar met het krakende bed van de buren. Amelia lijkt het niet zo’n probleem te vinden en gaat zelfs een dansje doen op het ritme van de wippende buurtjes.

@ameliamaepritchardxx

♬ original sound – Amelia Pritchard 🫶🏽