HomeGekkiesVergeet koude pannekoeken, kijk eens naar deze grofgebekte buurvrouw: "Met je rimpelkop!"

Vergeet koude pannekoeken, kijk eens naar deze grofgebekte buurvrouw: “Met je rimpelkop!”

De rijdende rechter is één van de meest iconische programma’s als het gaat om de aanwas van nieuwe gekkies. De beste voorbeelden zijn Conny en Tilly over de koude pannenkoeken of oude boze Piet. Ook nu weer zien we een heerlijk fragment van een grofgebekte buurvrouw.

Mr. Frank Visser

Toen de rijdende rechter ermee kapte was er flinke teleurstelling bij liefhebbers van het programma. Gelukkig kwam zeer snel daarna een opvolger van het programma in de vorm van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Het SBS6 programma gaat nog steeds de strijd aan met burenruzies en dat levert de meest vermakelijke televisie op.

Toen ik de nieuwste video met de titel “K*TWIJF VERNE*KT’ tuin van SCHELDENDE buurvrouw door ‘LANDJEPIK’?” op het Youtube kanaal van SBS6 zag verschijnen, was ik uiteraard meteen enthousiast. Hoewel het niet in de buurt komt van de legendarische koude pannenkoeken, is het toch weer een heerlijke bron van entertainment.

Nieuwe schutting

Zoals gewoonlijk is er gezeik over een schutting. Het begon namelijk allemaal toen Anja met het vernieuwen van de schutting zo’n 50 centimeter tuin van Henny pikte. Henny is blijkbaar niet helemaal capabel om zichzelf netjes te verwoorden en zegt: “Alles gaat weg en als het niet weggaat, dan trap ik het weg. Dat kreng liegt aan alle kanten. Als ik die kop van haar zie, word ik al misselijk. Ze is gewoon gemeen, intens gemeen.” 

Mr. Frank Visser weet gelukkig wel raad met de situatie en doet uitspraak. Zo zijn beide buren verplicht om voor een nieuwe schutting te betalen maar is het vooral Henny die tegen meerdere beperkingen aanloopt. Of ze blij zal zijn dat ze zo principieel deed om 50 centimeter tuin moet dus maar blijken.

Inspiratie via onze vrienden van SGXL

Meer van dit: