HomeTelevisieKijkers van 'Mr Frank Visser' gaan door het lint over Marcel: "Dit...

Kijkers van ‘Mr Frank Visser’ gaan door het lint over Marcel: “Dit kan je niet zeggen”

Bij Meester Frank Visser gebeurt er van alles. Vooral als je denkt dat het niet gekker kan, dan kan het toch altijd gekker in het programma. Nu we in het vakantieseizoen zitten kunnen we genieten van herhalingen van het programma. 

Marcel doet racistisch

Marcel heeft al een tijdje bonje met de buurvrouw. De ruzie is inmiddels zo hoog opgelopen dat beiden elkaar niet meer kunnen luchten of zien.

De buurman voelt zich geregeld gekwetst door buurman Marcel. Het gaat dan in de meeste gevallen om de afkomst van de vrouw. “Je moet terug naar Turkije”, is een zin die de buurvrouw diep zit. Daarnaast heeft hij haar geregeld uitgescholden voor “K-turk”. Zelf steekt hij dit niet onder stoelen of banken en beaamt dit direct.

“Dat zeg ik weleens”

De buurman is een eerlijke man en vertelt direct dat hij dit regelmatig zegt: “K-turk heb ik gezegd. Nu voelt ze zich gekwetst, maar ik heb haar niet gekwetst, ik heb het misschien twee keer gezegd.”

Vervolgens bedenkt hij zich dat het best wel vaker voorgekomen zou kunnen zijn en vult zichzelf aan: “Misschien heb ik het wel vijf keer gezegd in een half jaar tijd.”

Victor Brand weet niet wat hij hoort: “Sommige dingen kun je niet zeggen. Hoe boos je ook bent. Het is gewoon niet netjes, waarom zeg je dat? Je kunt het ook in kwaadheid niet zeggen.”

Mensen die het fragment gezien hebben, reageren verdeeld. Gelukkig is er niemand die het uitschelden goedpraat. Waar de ruzie over gaat? Een stel kippen in de tuin van de buurvrouw.

Als je benieuwd bent naar het hele fragment, dan kun je dat op je gemak hieronder bekijken. Zie je meteen hoe het uiteindelijk afgelopen is.

Meer van dit: