HomeTelevisieLLDL deelnemers beginnen elkaar uit te schelden: "Jij bent geen man".. "Ohja?!...

LLDL deelnemers beginnen elkaar uit te schelden: “Jij bent geen man”.. “Ohja?! Jij bent suf”

Bij Lang leve de liefde hebben ze zichzelf overtroffen. Ze hebben namelijk de grootste mismatch ooit in het programma weten te maken. Vanaf het kennismakingsmoment gaat het al direct helemaal de verkeerde kant op. Ondanks dat het voor Clenana de allereerste date ooit is, zal het waarschijnlijk ook zijn allerlaatste date zijn. 

Sanne en Clenana

Het begint allemaal al met het leeftijdsverschil. Sanne is 31, terwijl Clenana al 45 is. Clenana begint direct met een aantal lieve complimentjes:

“Wat ben ik een bofkont met een dame als jou”. Sanne daarentegen is wat minder van de complimentjes: “Ik ga direct vertellen wat ik niet leuk vind aan je, ik houd niet van broeken met gaten en zeker niet bij een volwassen man. Het maakt je niet jonger en toch heb je het aangedaan”.

Clenana is duidelijk not amused. Hij blijkt namelijk modeontwerper te zijn, dus dit is natuurlijk een flinke belediging naar hem zelf, maar ook naar zijn werk. Toch neemt hij het sportief op: “Ik trek met alle plezier een andere broek voor je aan”.

Sanne heeft vier scharrels

Sanne vindt het maar raar dat Clenana nooit date. Zelf heeft ze vier scharrels en die wil ze ook graag blijven zien als het een match is.

Bovendien wil ze ook zeker geen kinderen, terwijl Clenana al kinderen heeft. Daarnaast kan ze niet koken en vind ze het belangrijk dat Clenana wel kan koken.

Clenana blijft lief

Clenana reageert op alles positief. Hij verandert zijn broek en hij wil koken voor haar. Toch lijkt hij maar weinig goed te kunnen doen bij Sanne. Haar gezichtsuitdrukkingen spreken boekdelen en zijn meer geïrriteerd dan vrolijk.

Na 24 uur zijn ze er beide helemaal klaar mee. Toch wil Sanne het nog afsluiten met: “Ik wilde graag dit avontuur aangaan, maar ik vind het jammer dat jij mijn match bent”. Ook op X kunnen mensen hun ogen niet geloven.

Meer van dit: