HomeHumorDame geeft de pook van haar vent een grondige schoonmaakbeurt op de...

Dame geeft de pook van haar vent een grondige schoonmaakbeurt op de snelweg

Als het jeukt moet je krabben en met een beetje geluk is er iemand die het voor je kan doen. Als je van dezelfde avontuurtjes houdt, en de libido niveaus even hoog zijn, dan ben je met de juiste partner. Grote kans dat dat ook geldt voor de personen in deze auto.

Pook schoonmaken

We weten allemaal dat het belangrijk is om de pook af en toe schoon te maken. Het is natuurlijk prettig om de pook fris te houden, maar het kan ook voor opluchting zorgen.

Waar de meeste mensen de pook thuis even schoonmaken, zijn er ook mensen die dat op een vreemdere plek doen. Zo zien we twee mensen die druk bezig zijn met een schoonmaakbeurt op de snelweg. Slim zou je denken, maar niets is minder waar. Dat is namelijk hartstikke verboden!

Hoge pakkans

Als je er toch voor kiest om de pook onderweg schoon te (laten) maken, bedenk je dan dat er nieuwe slimme verkeerscamera’s zijn. Die camera’s betrappen je met gemak en als de camera denkt dat je iets anders aan het doen bent dan autorijden, wordt de foto naar een agent gestuurd voor een second opinion.

Je kunt je wel voorstellen wat zo’n agent doet wanneer hij een foto van een schoonmakend stelletje op zijn bureau ontvangt. Buiten dat hij misschien zijn eigen pookje even vastpakt, zal hij ook een flinke boete uitschrijven.

Gaan er gewoon voor

Toch wil ik niet zeggen dat je zulke dingen niet meer moet doen. Doe vooral lekker waar je zin in hebt en probeer net als dit stelletje eens niet te wachten totdat je thuis bent.

De beelden mag ik helaas niet op deze pagina zetten maar niet getreurd! We hebben een prachtig WhatsApp kanaal waar we mogen delen wat we willen, dus we hebben het videootje daar even tussen gezet.

Je komt bij de video uit door op het plaatje hieronder te klikken, of door deze link te volgen. Als je er nou geen genoeg van kunt krijgen, kun je ook op deze link klikken, want daar staat nóg zo’n filmpje ;-).

Meer van dit