HomeHumorDame stokslobbert haar vent in fotohokje, totdat iemand het gordijn opentrekt

Dame stokslobbert haar vent in fotohokje, totdat iemand het gordijn opentrekt

Stel je voor dat je samen met je partner in een hele stoute bui bent. Je kunt niet meer wachten tot je thuis bent en zoekt dus een plekje om je even terug te trekken. Onlangs dacht een stelletje dat het een slim idee was om stok te slobberen in een fotohokje. Het idee klonk heel erg spannend, maar de uitvoering ging er helaas iets minder leuk aan toe. 

Betrapt in het fotohokje

Een groepje jongeren kwam voorbijlopen en betrapte het stelletje achter het gordijn. Ze konden de verleiding niet weerstaan om het stelletje eens flink te laten schrikken.

Ze hadden namelijk allang gezien dat het stelletje wel heel erg lang in het hokje bleef en de bewegingen waren ook erg verdacht te noemen. Waar de meeste mensen doorlopen en het stelletje hun ding laat doen, dachten deze jongeren daar totaal anders over.

Alles op beeld

Een van de jongens loopt naar het fotohokje toe, waarna hij het gordijn open trekt. Het stelletje schrikt zich kapot, want het fotohokje staat in het midden van een druk winkelcentrum. Op het filmpje is te zien hoe het dametje net even van de lolly aan het proeven was.

Snel stoppen ze met hun pijperijtje en met het schaamrood op de kaken trekken ze het gordijntje weer dicht. Of ze het aandurfde om op een andere plek verder te gaan is maar de vraag.

De beelden mogen we helaas niet delen op deze pagina, omdat we met een aantal richtlijnen zitten. Gelukkig hebben we wel een ander kanaal waar we wat meer mogen delen. Je kunt de beelden daar dan ook zien.

Klik op deze link om bij de beelden uit te komen of klik gewoon even op het plaatje van een aapje in een fotohokje, dat hieronder staat

Meer van dit