HomeTelevisieLLDL-Kijkers maken zich druk om giga leeftijdsverschil van deze deelnemers

LLDL-Kijkers maken zich druk om giga leeftijdsverschil van deze deelnemers

Het lijkt me heerlijk als je jezelf druk kunt maken om dingen als Lang Leve de Liefde. Dat wil dan in ieder geval zeggen dat er niks ergers in het leven aan de hand is. Het programma wordt nog altijd goed bekeken en uitgebreid nabesproken op X.

Als je echt niets beters te doen hebt, kijk je iedere werkdag naar dit programma om het vervolgens op X na te bespreken. Heb je wat minder tijd beschikbaar dan zit je op deze website goed. Als er een opmerkelijk fragment is, kan je die namelijk altijd hier terugvinden.

Napraten op X

X (voorheen beter bekend als Twitter) is de plek om een programma na te bespreken. Je komt er mensen tegen met dezelfde drang om hun mening te delen en dat is prettig als je verder niemand hebt om je passie voor (bijvoorbeeld) Lang Leve de Liefde mee te bespreken.

Al die borrelpraat geeft ons dan weer de mogelijkheid om te zien wat er opvallend is en zo heb je een mooie cirkel. Wij vonden de deelnemers Romy en Michel namelijk helemaal niet zo opvallend, maar blijkbaar waren ze dat wel.

Gezelligheid kent geen tijd

De deelnemers lijken het wel gezellig te hebben. Michel ziet het allemaal wel zitten en gooit er nog een paar moves uit. Je kunt de hele date bekijken in de video hieronder.

Meer van dit: