HomeTelevisieLLDL deelnemer Rob heeft de meest bizarre hobby die je ooit gehoord...

LLDL deelnemer Rob heeft de meest bizarre hobby die je ooit gehoord hebt

Tegenwoordig kun je iemand op veel manieren leren kennen. Zowel online als offline zijn er maar zat mogelijkheden om de ware tegen het lijf te lopen, maar áls dat allemaal niet lukt, dan heb je altijd nog Lang Leve de Liefde om aan mee te doen.

Goed leren kennen

Iedereen weet ondertussen wel dat je in het programma 24 uur de tijd krijgt om elkaar te leren kennen. Vinden de deelnemers elkaar wel leuk? Dan kunnen ze verlengen. Vinden ze het helemaal niks, dan gaan ze lekker weer naar huis.

Om erachter te komen of je elkaar leuk vindt, moet je wel alles leren over elkaar. Zo is het ook wel belangrijk om te weten wat iemand graag in zijn of haar vrije tijd doet. Wanneer Anneke van Rob wil weten wat zijn hobby’s zijn, krijgt ze een antwoord dat ze waarschijnlijk nog nooit gehoord had.

Heel raar

Rob verteld nog aan Anneke dat ze die hobby waarschijnlijk heel raar vindt. Anneke zegt dat het waarschijnlijk wel mee zal vallen maar het antwoord dat ze kreeg doet haar toch wel even fronsen.

Rob verzameld namelijk naaktslakken. Dat vind hij hele mooie en intelligente beesten, die hij zoekt en dan in bakjes stopt. Het is echt een passie voor Rob, maar hij beseft zich gelukkig maar al te goed dat het best een vreemde is.

In de beelden hieronder kan je het fragmentje zien. Het gesprek start vanaf 5 minuut 30, maar het is zeker de moeite om even je tijd te nemen voor de hele date.

Meer van dit: