HomeTelevisieLLDL deelnemer Hylke staat heel 'vreemd' te doen in de douche

LLDL deelnemer Hylke staat heel ‘vreemd’ te doen in de douche

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan weet je van tevoren dat je gefilmd gaat worden. Wanneer je dan iets bijzonders doet, weet je ook van tevoren dat je op onze website gaat komen. Hylke komt ook al dan niet bewust op onze site.

Alles samen doen

In de Lang Leve de Liefde villa heb je eigenlijk geen privacy. Overal hangen camera’s en op de plekken waar die niet hangen, heb je altijd nog last van een andere deelnemer die naar je kan kijken.

In het geval van Hylke en Esther wilde ze elkaar wat privacy geven maar dat kwam niet helemaal zo uit als het zou moeten. Dat leverde een behoorlijk ongemakkelijk moment op. Ze wilde samen omkleden, maar wilde niet dat de ander meekeek. Ze hadden daar een oplossing voor bedacht maar die pakte niet zo uit als dat het had gemoeten.

Even apart staan

Hylke en Esther kennen elkaar nog niet zo goed dus geven ze elkaar wat ruimte tijdens het omkleden voordat ze naar bed gaan.

Hylke vraagt of Esther wil omkleden in de badkamer, of dat hij daar zelf even moet gaan staan. Esther beaamt dat en dus kiest Hylke ervoor de badkamer in te lopen. Omdat het best lang duurt, pakt hij zijn telefoon er maar bij.

Miscommunicatie

Aan de andere kant valt Esther bijna in slaap. Die zat namelijk te wachten totdat Hylke klaar was met omkleden in de douche. Dat zorgde voor een hilarische miscommunicatie.

Het duurde zo lang dat Hylke maar besloot om eens te vragen of Esther al sliep. Die sliep uiteraard nog niet maar zat wel een beetje weg te dutten. Uiteindelijk spiekte Hylke eens om het hoekje want het duurde wel heel lang.

Als het ├ęcht te lang duurt vraagt Esther of het allemaal wel lukt en dan komt de aap uit de mouw. Ze hadden staan wachten op elkaar. Toch een zure 10 minuten haha.

Meer van dit: