HomeShowgekkiesYvonne Coldewijer: "Hele bekende Nederlander geopereerd omdat hij een hamster in zijn...

Yvonne Coldewijer: “Hele bekende Nederlander geopereerd omdat hij een hamster in zijn anus had gestopt”

Yvonne Coldewijer, de juice koningin van Nederland, denkt dat een bekende Nederlander een hamster in zijn anus gestopt heeft. Dankzij haar spionnenleger krijgt ze vrijwel elk nieuwtje mee dat je kunt bedenken. Een hele hoop daarvan is natuurlijk niet waar maar bij déze melding denkt ze echter wel dat het zo is!

Vragenrondje

Yvonne sloot het jaar af door een vragenrondje te houden op haar populaire Instagram kanaal Lifeofyvonne. Hierin kwamen verschillende vragen voorbij maar het was één antwoord dat het meest opvallend was. Een vraag luidde: “Komt het voor dat je scoops binnenkrijgt die je niet deelt omwille van privacy”?

Yvonne had een duidelijk antwoord. Het klopt dat ze niets posts over depressieve BN’ers of dingen als zwangere BN’ers. Wel wil ze even wat anders kwijt… Ze zegt namelijk: “Er is een BN’er die afgelopen jaar is geopereerd”. De reden daarvan zou zijn dat de operatie nodig was omdat er een hamster in zijn anus zat. De hamster zou zijn overleden omdat die vast kwam te zitten in de anus.

Waar of niet

Of het waar is of niet weten we niet. Yvonne geeft zelf aan dat ze denkt dat het waar is. Dat zou kunnen betekenen dat het om een BN’er gaat die vaker zulk soort geintjes flikt. We weten echter nooit wie het zou kunnen zijn.

Yvonne doet er namelijk geen uitspraken over. Ze zegt zelf: “Nah dat gelooft toch gewoon niemand, dat post ik echt niet. Dat probeer ik niet eens”. En gelijk heeft ze. Niemand zou haar geloven zonder hard bewijs. Eerder gaf ze ook al aan dat ze dingen niet naar buiten kan brengen als het niet aannemelijk gemaakt kan worden. De rechter zou haar dat verteld hebben.

Hamster
Bron: Instagram @liveofyvonne

Meer van dit: