HomeGekkiesBekende Nederlander in Lang Leve de Liefde is boos omdat Marcel haar...

Bekende Nederlander in Lang Leve de Liefde is boos omdat Marcel haar niet herkent

Meedoen aan Lang Leve de Liefde wil normaal gesproken zeggen dat mensen met een onbekende date worden opgesloten in een villa. In 24 uur moeten ze elkaar leren kennen zodat ze kunnen bepalen of ze er nog wat uurtjes bij plakken, of dat ze ieder hun eigen weg gaan. In het geval van Karin is dit concept een tikkeltje anders.

Hoog in de bol

Karin is ‘bekend’ van het programma Ik Vertrek. Daar groeide ze samen met haar ex-partner Hans uit tot de lievelingetjes van de show. De twee kregen al gauw de bijnaam de Scheetjes, omdat ze elkaar steeds scheetje noemde. Ze hebben zo’n vijf jaar op Bonaire gezeten maar nu is Karin terug in Nederland en op zoek naar een nieuwe vlam.

Ondertussen had Karin verwacht dat ze ongelofelijk beroemd was geworden in Nederland. Ze had dan ook zéker wel verwacht dat haar date haar meteen zou herkennen in de Lang Leve de Liefde villa. Maar niets is minder waar want Marcel heeft geen flauw idee waar ze het over heeft. Daar lijkt ze aardig van op haar teentjes getrapt. Karin wordt direct weer met haar beide voetjes op de grond gezet door Marcel. Hoe dat eruitziet? Dat kun je hieronder zien.

Meer van dit: