HomeTelevisieKijkers van Steenrijk, Straatarm herkennen arme Maria: "Ze is een hele bekende!"

Kijkers van Steenrijk, Straatarm herkennen arme Maria: “Ze is een hele bekende!”

Deze week stond het programma ‘Steenrijk, straatarm’ in het teken van moeder Maria en haar zoon. Ze ruilde tijdelijk van leven met de zakenpartners Jordy en Senna. De twee mannen zijn al jaren onafscheidelijk en besluiten samen het avontuur aan te gaan. 

Maria en haar zoon

Maria heeft twee zonen, maar enkel één zoon stapt met haar het avontuur in. Het gezin heeft nauwelijks wat te besteden door een nekhernia die Maria heeft opgelopen tijdens een auto-ongeluk.

Hierdoor kan ze niet meer werken en moet ze rondkomen van een weekbedrag van 60 euro. Rondkomen lukt nauwelijks en haar zoontje draagt al tijden schoenen die twee maten te klein zijn. De rijke mannen hebben een veel ruimer leven. Ze zijn dan ook beide in shock als ze moeten rondkomen met 60 euro. Als dan ook nog eens de hond zijn grote boodschap doet op het bed, dan besluiten ze nieuw beddengoed te kopen. Dit is natuurlijk een flinke klap van het weekbudget.

Maria blijkt een BN-er

Ondanks dat vele Maria niet herkennen, zijn er op X wel degelijk mensen die Maria allang herkennen. Ze blijkt namelijk in 2005 mee te hebben gedaan aan het programma ‘Probleemwijken‘.

In dit programma heeft ze zichzelf niet direct goed op de kaart gezet. Ze had een rijk taalgebruik aan allerlei scheldwoorden.

Op X gaat het dan ook snel los over deelnemer Maria. Ze geloven niks van haar nekhernia, maar denken dat ze door haar gedrag geen werk kan vinden.

Meer van dit: