HomeWTF?!Rijke Rob (60) is dolblij met zijn nieuwe vrouw (24): "Na een...

Rijke Rob (60) is dolblij met zijn nieuwe vrouw (24): “Na een maandje wilde ze al trouwen

Soms heb je van die liefdes die eigenlijk bijna geen werkelijkheid kunnen zijn. Natuurlijk zijn er weleens een aantal bijzondere gevallen tussen, maar dit komt weinig voor.  Zeker als een man een stuk ouder is en een jonge meid aan de haak slaan. Vaak is dit niet voor de looks van de oude man, maar om gehele andere redenen.

Willow en Rob

Willow is een meid van 24 jaar, die de liefde heeft gevonden met de 60-jarige Rob. Toen ze voor een langere tijd in Los Angeles was, besloot ze om via een app op zoek te gaan naar een leuke man.

De twee spraken af en het bleek al snel te klikken tussen beide. Het duurde maar dertig dagen voor de twee het jawoord aan elkaar gaven. De moeder van Willow was zelfs diegene die hun getrouwd heeft. Rob kan zich geen leven zonder Willow voorstellen. Hij was namelijk zelf al 25 jaar single. Hij zei tegen zijn moeder: “Mijn ideale vrouw is nog niet geboren”. Dit bleek later wel erg letterlijk te zijn, want een jaar later na deze uitspraak werd Willow geboren.

De zwarte weduwe

Via het internet kunnen de twee op veel haat rekenen. Ze noemen Willow zelfs de zwarte weduwe. Zelf vindt ze het een belachelijke uitspraak, want al haar exen zijn gewoon nog in leven.

Toch heeft Willow wel een groot verlies in haar leven gekend. Haar dochtertje is namelijk als peuter overleden na een ongeneeslijke ziekte.

Ondanks dat we vaak denken dat liefde niet oprecht kan zijn bij een groot leeftijdsverschil, denken we dat deze keer cupido wel echt raak heeft geschoten.

Meer van dit: