HomeWTF?!Keisha (18) en Dimitri (60) zijn dolverliefd: "Hij is de knapste man...

Keisha (18) en Dimitri (60) zijn dolverliefd: “Hij is de knapste man ter wereld!”

We hebben weer een vrouw die smoorverliefd is op een rijke oudere man. Keisha is pas net 18 geworden en vult direct al haar social media met foto’s en video’s van haar geliefde Dimitrios (58). Natuurlijk krijgt ze bakken kritiek op deze foto’s, maar dat boeit Keisha helemaal niets: ”Dit heb ik nooit eerder gevoeld.” Nee gek hé meid? Je komt net kijken in de wereld.

Twee jaar samen relatie

Ondanks het enorme leeftijdsverschil steekt Keisha haar liefde niet onder stoelen of banken. Op haar eigen TikTok kanaal vertelt ze namelijk aan heel de wereld dat ze nog nooit zo verliefd is geweest als nu.

In een recente post schrijft ze: “Al twee jaar samen en ik houd nog evenveel van hem als de dag waarop ik hem ontmoette.” Voor de snelle rekenaar… ja, klopt. Voordat ze 18 werd, mocht ze van Dimitrios geen foto’s op social media delen. Op het TikTok kanaal zie je de twee allerlei leuke dingen ondernemen. Ze genieten van leuke uitjes en zijn dagelijks aan het knallen in de gym. Wat ze ook doen, ze doen het samen, 24 uur per dag.

Negatieve reacties

Keisha schrok behoorlijk van de negatieve reacties op haar social media. Ze dacht namelijk dat iedereen het wel normaal zou vinden. De reacties op haar video’s zijn helemaal niet zo mals als ze van tevoren had gedacht. Ze wordt voortdurend een golddigger genoemd. Zelf is ze het daar niet mee eens, het is wel handig dat hij veel kan betalen, maar ze vindt hem ook knap.

Keisha krijgt enorm veel kritiek van de buitenwereld. Ondanks dat ze dit niet zag aankomen en dit erg lastig vindt, blijft ze content delen met de buitenwereld.

Onlangs deelde ze: ”We zijn niet allemaal gemaakt met een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. En deze keus voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mijn hart. Wij blijven altijd samen.”

@nikeishalouise

♥️ #fyp

♬ original sound – zoe❤️‍🔥

@nikeishalouise

Its just a song were happily glued to eachother 🥰

♬ original sound – 🎶🎧

Meer van dit: