HomeWTF?!Carrie wilde oude man uitmelken maar is nu écht verliefd op 63-jarige...

Carrie wilde oude man uitmelken maar is nu écht verliefd op 63-jarige multimiljonair

Als we onze ogen dicht doen en aan een golddigger denken, dan komen types zoals Nicol Kremers aan onze verbeelding voorbij. We speculeren voorzichtig dat ze destijds niet op de killerbody van Peter Gillis was gevallen. In het geval van Carrie was dat niet anders, maar deze dame werd daadwerkelijk verliefd op de man die ze eerder vakkundig uit wilde melken.

Leeftijdsverschil van dertig jaar

Carrie ontmoette de dertig jaar oudere Randy op Tinder, zo vertelde ze in de ‘Love Don’t Judge’ podcast. In eerste instantie was ze helemaal niet op zoek naar de ware liefde, maar naar een wandelende pinautomaat.

De vrijgevige en attente Randy reageerde op haar Tinder-profiel, waar ze de leeftijd ‘tot 99 jaar’ had aangevinkt. Ze was toen van plan om Randy in figuurlijke zin compleet uit te melken. Dit lukte aardig. Haar ‘sugardaddy’ maakte in de loop van het contact tienduizenden euro’s over, zonder dat hij haar ook maar een keer in het echt had gezien. Kassa voor Carrie dus, hoewel de rijke oude man het geen probleem vond.
rijke oude man verliefd

Verliefd op een rijke oude man

Naar eigen zeggen begon het geweten van Carrie op een gegeven moment aan haar aantrekkelijke koppie te knagen, waarna ze hem maandenlang heeft genegeerd. Carrie besloot om met eerlijk werk haar geld te verdienen, maar ze had geen auto.

Toen ze Randy een tijdje had genegeerd, werd hij bezorgd, waarna hij contact met Carrie op bleef nemen. Blijkbaar was dat de pijl van Cupido, want ze werd op slag verliefd op de rijke oude man, en besloot (we zijn al een jaar verder) met hem af te spreken.

Vanaf dat moment zijn de twee onafscheidelijk en is er sprake van echte liefde zegt ze. Hoewel hij nog steeds als pinautomaat fungeert, want ze krijgt inmiddels zakgeld van Randy.

Dat zakgeld gaat voornamelijk op aan de kosten voor haar carrière op OnlyFans, de plek waar tegenwoordig een hoop dames hun eigen centjes verdienen. Carrie koopt van haar zakgeld namelijk heel veel pikante setjes om aan te trekken voor de camera.

Op dit platform maakt deze dame nog meer mannen gelukkig. Ondanks dat benadrukt ze dat de liefde tussen haar en Randy echt is en dat ze niet meer zonder hem wil. Benieuwd naar de beelden ervan? Dan kun je die hieronder bekijken.

Meer van dit: