HomeTelevisieDochter Sterre Heijnen uit Steenrijk, Straatarm steelt de show: "Doen mee om...

Dochter Sterre Heijnen uit Steenrijk, Straatarm steelt de show: “Doen mee om haar bekend te maken”

Sterre Heijnen en haar ouders zijn gister op televisie geweest voor het programma Steenrijk, Straatarm. Wie gister naar Steenrijk, Straatarm zat te kijken, heeft gezien hoe de dochter uit de rijke familie er alles aan deed om schermtijd te krijgen. Nu blijkt waarom dat het geval is.

Op televisie komen

Veel mensen willen op televisie komen. Sommige omdat ze bijvoorbeeld de liefde zoeken of aan een spelshow mee willen doen, maar andere doen mee voor de aandacht. Ze hopen op zo veel mogelijk kijkcijfers zodat ze er wat volgers bij kunnen krijgen. Programma’s als Temptation Island, Lang Leve de Liefde en First Dates zijn mooie programma’s om wat aandacht te krijgen maar we kunnen er nu één op dat lijstje bijschrijven.

Sinds kort wordt ook Steenrijk, Straatarm gebruikt om aandacht te krijgen. De vermoedens waren er al bij de aflevering met ‘Closet van Val’, waarbij mensen dachten dat ze het deden lijken alsof ze het een stuk beter voor elkaar hadden dan werkelijk waar was. Later zagen we ook een oplichter die vermoedelijk zijn naam probeerde te zuiveren. Dit keer vermoeden kijkers dat het programma gebruikt wordt om hun dochter Sterre Heijnen te promoten.

Sterre Heijnen

Sterre Heijnen is namelijk een zelfstandig ondernemer die flink aan de weg timmert. Althans… Ze gebruikt haar jongere jaren om een flink slaatje uit haar lichaam te slaan. Via ‘Friends to follow’ (dat is een concurrent van het bekendere OnlyFans) verkoopt ze plaatjes van haar lichaam voor geld. Prachtig businessmiddel natuurlijk, maar hoe meer mensen je kennen, hoe leuker het wordt.

Sterre heeft stinkend rijke ouders en het lijkt erop dat ze zelf ook graag lekker aan het werk is. Ze heeft namelijk flink wat kiekjes online staan. Veel van die kiekjes zijn behoorlijk gewaagd en dat heeft haar al zo’n 70.000 volgers opgeleverd. In hoeverre haar ouders ondersteunen, is nu maar de vraag.

Of het zo ver gaat dat ze meedoen aan een programma om hun dochter te promoten? De kijkers denken van wel. Hieronder een paar foto’s van Sterre Heijnen die maar weinig aan de verbeelding overlaten.

Meer van dit: