HomeWTF?!Steenrijk, Straatarm blijkt poppenkast: 'Rijke koppel woont gewoon in rijtjeshuis'

Steenrijk, Straatarm blijkt poppenkast: ‘Rijke koppel woont gewoon in rijtjeshuis’

Het programma Steenrijk, Straatarm ligt de afgelopen tijd onder vuur. Waar rijke en arme stellen vroeger gewoon van plaats konden ruilen, is dat tegenwoordig wat moeilijker. Mensen die de stellen kennen, ontmaskeren ze bij zogenaamde juice kanalen. Dit keer kwamen wel érg veel berichten binnen.

Steenrijk

Laten we vooropstellen dat we het waanzinnig vinden dat er mensen zijn die andere willen helpen. In dit geval ging het om de ondernemers Edwin en Valerie, die zogenaamd hun luxe vakantiehuis in Griekenland aan het arme gezin beschikbaar stellen. De uitzending, die alleen nog via NLziet te zien is, kon op veel reacties rekenen.

Valerie vlogt haar ondernemers avontuur en zodoende zijn er dus meer dan gemiddeld veel mensen met een mening. Het programma viel ongelofelijk door de mand toen bleek dat het ze helemaal geen vakantiehuis in Griekenland hadden. Sterker nog, de twee wonen in een doodnormaal rijtjeshuis.

Eigen huis

Eerder al liet Reality_FBI weten dat het programma onzinnig is. Een rijk stel zou namelijk een penthouse ter beschikking hebben gesteld dat ze speciaal voor de opnames gehuurd hebben. In het geval van Edwin en Valerie merkte hij op dat er wéér geen eigen huis beschikbaar gesteld zou worden. Volgers van het kanaal wisten wel waarom. Zij reageerde massaal dat de twee in een rijtjeshuis zouden wonen. Dat is natuurlijk niet geloofwaardig als rijk gezin.

Het lijkt er dus op dat het allemaal één grote poppenkast is. Valerie heeft op haar TikTok inmiddels wel het wat meer info gegeven. Ze zegt daar dat ze het huis speciaal voor het arme gezin gehuurd hebben om ze op die manier van een verdiende vakantie kunnen genieten. Als dat zo is, is dat natuurlijk stiklief. Toch is het vreemd dat het programma dan net doet alsof het allemaal van hen is. De aflevering komt volgende week op TV maar is nu al (betaald) te zien via NLziet

steenrijk straatarm

steenrijk straatarm

steenrijk straatarm

Via: SGXL 

Meer van dit: