HomeShowgekkiesLisa ter Horst laat heel graag aan je zien wat ze in...

Lisa ter Horst laat heel graag aan je zien wat ze in huis heeft

Het merendeel van onze lezers zijn mannen en om die reden moeten we ook af en toe eens puur voor hen een artikeltje tikken. Dit keer hebben we Lisa ter Horst als onderwerp genomen. Een 23-jarige blondine die graag laat zien wat ze in huis heeft.

Lisa ter Horst

Lisa is een 22 jarige meid uit Zutphen en is voornamelijk bekend vanwege haar modellenwerk. Een paar jaar terug kraakte ze de kluis van het Instagram algoritme en dat legde haar geen windeieren. Binnen een paar maanden haalde Lisa met haar prachtige content, honderdduizenden volgers binnen.

Helaas werd haar Instagram account verwijderd. De reden lijkt zeer waarschijnlijk iets te maken te hebben met de community richtlijnen. Lisa is namelijk niet bang om de grenzen op te zoeken. Het modellenwerk dat ze doet, doet ze namelijk voor platformen zoals Onlyfans.

Vermogen van Lisa ter Horst

Lisa zou minimaal zo’n 60.000 euro per maand verdienen en daar een flink vermogen mee opbouwen. Toch is geld niet het enige vermogen dat Lisa ter Horst heeft. Ze heeft namelijk ook het vermogen om kiekjes te maken die oproepen dat je meer wilt zien. Hoe ze dat doet? Een combinatie van haar lichaam en outfitjes, is de formule daartoe.

Onlyfans model

Onlyfans is een website waar mensen abonneren op andere mensen voor exclusieve content. Meestal gaat het om seksueel getinte inhoud, maar sommige mensen delen ook dagelijks leven, kunst of muziek. Het platform is ontstaan als een plek voor zelfstandige contentmakers om geld te verdienen, en sommigen zijn er rijk mee geworden.

Als abonnee kun je een bepaalde hoeveelheid geld per maand betalen om toegang te krijgen tot de content die de maker deelt. Het is nog steeds controversieel, maar het groeit in populariteit en veel mensen vinden het een leuke manier om te ondersteunen en te verbinden met hun favoriete contentmakers.

Ben je nou benieuwd geworden naar Lisa dan kun je haar altijd volgen op haar eigen Instagram account. Als je daar nog niet genoeg van Lisa kunt vinden dan kun je altijd nog even op de link in haar bio klikken ;-).

Afbeelding: Instagram Lisaterrhorst
Afbeelding: Instagram Lisaterrhorst
Afbeelding: Instagram Lisaterrhorst
Afbeelding: Instagram Lisaterrhorst

Eerder deed ze ook al mee in een video van Youtuber Stefan de Vries. Hierin zien we hoe Stefan een dagje met Lisa ter Horst meeloopt om te kijken hoe zo’n dag nou precies werkt. Hij speelt zelf de fotograaf van de dag om wat goede kiekjes te schieten. Als je die video wilt zien, klik dan even hieronder op het filmpje.

Meer van dit