HomeWTF?!Iemand heeft de hele Appie vol met stront gesmeerd, zelfs de kantoren

Iemand heeft de hele Appie vol met stront gesmeerd, zelfs de kantoren

Stel dat je een probleem hebt met iemand, wat doe je dan? Weinig kans dat jouw antwoord is om overal poep op te smeren. Toch heeft een medewerker van de Albert Heijn Westermarkt in Amsterdam dit gedaan. Hij had ruzie met zijn leidinggevende en besloot om zelf maar een oplossing te bedenken.

Poep in de Albert Heijn

Geen idee waarom, maar blijkbaar is de Albert Heijn een plek waar mensen graag hun poep achter laten. Zo schreven we eerder al eens over deze gozer, die besloot om een flinke bolus bij de kassa’s achter te laten, en hebben we nu deze medewerker als onderwerp van een artikel.

Waar de eerste man gewoonweg zijn stront niet binnen kon houden, heeft deze onbekende daar minder problemen mee. Sterker nog, waarschijnlijk heeft diegene het opgespaard, om het zo later door de hele Albert Heijn te kunnen smeren. Dit vooraf bedachte plan is uitgevoerd omdat diegene problemen had met de leidinggevende van het filiaal.

Problemen met leidinggevende

Vakbond FNV laat weten dat er jaarlijks honderden meldingen binnenkomen van jongeren die in een supermarkt werken. De meeste meldingen gaan dan over dat jongeren worden ingeroosterd, terwijl ze helemaal niet kunnen werken. Daarnaast ontstaat er veel ruzie omdat leidinggevende vaak ook nog jong zijn, en dan leiding moeten geven aan andere jonge mensen.

Wat er in dit geval speelde is niet helemaal duidelijk. De medewerker van het filiaal Westermarkt was in ieder geval helemaal klaar met het gedrag van zijn bedrijfsleider en besloot om die reden de hele bende maar met stront onder te smeren. Vreemde keuze maar goed… kunnen wij er weer om lachen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOS Stories (@nosstories)

Meer van dit: