HomeWTF?!Miracle (24) wil gezin starten met haar man Charles (85): "Hij kan...

Miracle (24) wil gezin starten met haar man Charles (85): “Hij kan ons een mooie toekomst bieden”

De 24-jarige Miracle uit Mississippi, wil dolgraag een gezin starten met haar 85-jarige man Charles. Ze wil dat zo snel mogelijk doen omdat ze bang is dat ze anders te laat zijn. Vorig jaar trouwde de twee al, maar sindsdien wil het kindjes maken nog niet helemaal vlotten.

Groot leeftijdsverschil

Als je naar de foto van de twee kijkt, dan is het eerste wat je opvalt dat er een gigantisch leeftijdsverschil is. Als je naar het verschil in leeftijd kijkt, dan zou Charles makkelijk haar opa kunnen zijn. Toch is Miracle dolverliefd op haar man en vice versa.

Online kregen de twee heel erg veel aandacht, omdat mensen van mening zijn dat er meer speelt dan liefde. Miracle post veel filmpjes op TikTok en daar zijn haar volgers het eigenlijk unaniem eens. Ze denken dat ze het voor het geld doet. Niets zou daar echter van waar zijn, want volgens hen is het echte liefde.

Gezin starten

De twee leerde elkaar kennen in een wasserette in 2019. Na wat avances van Miracle, ontstond er een bijzondere relatie. Miracle was zo verliefd dat ze Charles aandrong op het doen van een aanzoek en zo geschiedde.

Nu het meer dan een jaar geleden is dat ze getrouwd zijn, is het volgens Miracle de hoogste tijd om een gezin te starten. “Charles kan heel goed voor ons zorgen en hij kan mij en de kids een mooie toekomst bieden”. 

De twee zijn al een tijdje aan het uitzoeken wat er nog mogelijk is via IVF. Ze zijn zich ervan bewust dat het mogelijk niet meer via de natuurlijke weg zal gaan lukken en zoeken nu dus naar de oplossing.

Miracle is ervan overtuigt dat Charles voor haar en de kinderen kan zorgen. Ze zegt dat ze ook wel weet dat Charles al op leeftijd is, maar weet dat hij meer dan genoeg beschikbaar heeft om zowel het kind als haar een fijne toekomst te bieden.

@mnigeria98

Charles thought the mirror was gonna take the picture😂😂 Lol, but this is allday everyday, no matter where we are. Love will find us🥰🥰🥰 #love #loveislove #olderman #oldermanyoungerwoman #pyt #hubby #fyp #explore #explorepage #foryou #foryoupage #BERMUDA #KAYKissCountdown #happynewyear

♬ original sound – M💖✨

Meer van dit: